Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobrý den,pokud se ptám na něco na co už se tu někdo ptal,nebo je to tu někde zřetelně napsáno,tak se omlouvám,musel jsem to přehlédnout.

Asi před měsícem jsem narazil na tuto skvělou stránku a po fázi úplného začátečnického zkoumání komodit jsem začal s paper-tradingem.

Není mi jasná jedna věc(asi jich bude víc ;))
Když si zadám že si chci koupit např. 2 kontrakty cukru platím dvoje marginy,to je jasné,ale platím i dvakrát komisi svému brokerovi?


Děkuji za odpověď

PS:doporučujete začátečníkovi obchodovat cukr,vzláště když na začátku bude mit jen 2000-3000 USD??


Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Honzo,

komisi platite za kazdy kontrakt - kdyz tedy obchodujete se dvema kontrakty, pak platite 2x vyse_komise.

S uctem 2.000 - 3.000 USD bych na Vasem miste _vubec_ o obchodovani neuvazoval. 3.000 USD staci horkotezko na intradenni obchodovani e-mini trhu, kde jsou komise kolem $5 USD a marginy okolo 1.000 USD. Jestlize ale chcete obchodovat cukr, pak predpokladam, ze mate zajem o pozicni obchody. V nich ale platite komise cca 5x vyssi a je Vam blokovan cca dvoj- az trojnasobny margin.

Chcete-li zacit obchodovat, doporucuji zatim studovat a trenovat a az si vydelate tak ctyrnasobek, budete moci zacit naostro. Jinak skoncite drive nez poradne zacnete.

Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...

no treba tohle vlakno vyhleda nejaky zacatecni a pomuze. takze vsichni co si chcete otevrit ucet, nebojte se smlouvat. asi se nejak meni doba, ci je mene lidi co ucty otvira, nevim, ale pryc jsou dobby kdy $5 bylo ok. dnes vam ucet otevre bez vyjednavani za $4,8 RT all in snad kazdy a pokud se nebudete bat tak se v pohode dostanete na $4,3-$4,5 pro ty co aj vladnou hure, staci si vymenovat jen maily. takze hodne zdaru
P.S. pisu to jen pro to aby zas nekdo nespekuloval ze na zacatek staci i $12 :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

Rad by som sa opytal na pravdepodobne banalnu vec, ale mne nie je celkom jasna - ked si prezeram na strankach online brokers komisie, tak vzdy vidim pri urcitej komodite len jeden druh komisii. Znamena to, ze rovnake komisie sa platia pri ID aj pozicnom obchodovani? Alebo je to inak? Mne sa zda, ze pri pozicnom by to malo byt viac...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
  • 6 years later...

Zdravim, chtel bych se zeptat nekoho ostrilenyho kdo vystridal par brokeru nebo ma lepsi prehled jak se ted vyvijeji komise, platim u Infinity Futures 6.6$ a myslim si ze je to docela palba. kolik bych si mel rict. Nebo na kolik se to da realne stlacit. Protoze s tema kontraktama co jedu uz to dela rocne docela cifry. Predem diky za info
Marzu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

marzu:
pokud se bavime o ID obchodovani klasickych e-mini trhu (TF, NQ, ES, YM), tak 6.6 $ RT/ 1k je opravdu dost. U AMP je 3.5$/RT/1k ... (ani u IB nebo Mirusu jsem vic, jak 4.5 nikdy nemel) doporucuju udelat si mensi pruzkum vcetne toho, jestli se musi dal platit data, jejich kvalita (pozor na IB-ne vsem jejich data vyhovuji) apod. Myslim, ze Ninja Trader broker ma ted celkem zajimavy ceny.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

njn...jenze je problem ze ja jeste musim bejt u brokera ktery podporuje sierru. za prvy mam ji rad ale hlavne bezi mi na tom obchodni script. ale koukam ze u amp by to slo. jen mam dojem ze jsem od kamosu co jsou u amp slysel nejaky kruty vypadky dat. musim se na to preptat a cely to zvazit poradne protoze to neni jen o tech komisich

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...