Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Články a tutoriály:
Archiv článků Psychologie obchodování Jak na obchodní plán Mé obchodní strategie
  • Finančník.cz děkuje za přízeň v roce 2010 a přeje co nejhezčí Vánoce!

    Tak tu máme poslední článek letošního roku. Sami se již chystáme spíše odpočívat a relaxovat, užít si Vánoc a sváteční pohody. Až do pondělka 3.1.2011 se tedy krátce odmlčíme - proto bychom vám rádi už nyní popřáli co nejhezčí svátky i úspěšný rok 2011.

      


    Foto (c)iStockphoto.com/tupungato&nbsp 

    Za celý tým serveru Finančník.cz děkujeme za přízeň v roce 2010. Těší nám rostoucí zájem o tak specifickou a zajímavou profesi, jakou je trading, a ještě více nás těší ochota lidí se v tomto ohledu vzdělávat a pracovat na sobě. Velmi nás těší i příběhy dnes již úspěšných traderů, kteří před pár lety začínali na našich stránkách - a samozřejmě bychom si moc přáli, aby podobných příběhů bylo podstatně více.

    Velmi držíme palce všem, kteří se do tradingu pustili s nasazením, vytrvalostí a odhodláním uspět. Věříme, že na světě není věc, kterou by lidský duch nedokázal - pokud se na ni dostatečně zaměří. Pamatujte: cokoliv dokázal někdo druhý, můžete potenciálně dokázat také. Svět je plný příběhů lidí, kteří z ničeho vybudovali úspěšný byznys, úspěšné fimy, úspěšné obří korporace. Nebojte se být úspěšní i vy.

    Pokud vám to rodina dovolí, věnujte také během svátků trochu času svému rozvoji v oblasti tradingu - třeba přečtením nové knihy, realizací nového backtestu, studiem nového systému nebo nového druhu výstupu. Myslím, že Popelku už zná každý nazpaměť, takže není od věci pokusit se strávit čas i jinak :-)

    Ještě jednou všem přejeme krásné prožití Vánoc a budeme se těšit na přízeň i v roce 2011.

    Tým serveru Finančník.cz

    19.12.2010

    Tomáš Nesnídal


    Zaměřte se na to, co přináší reálné výsledky.

    Nakopněte své obchodování
    k systematickým profitům

    (program pro začínající obchodníky, kteří se chtějí dostat ke stabilnímu obchodování bez časové náročnosti)

    Začínáme 30. 1. 2024.

    Nově s vytvořením a popisem všech pravidel mechanické obchodní strategie, ve které mám sám aktuálně otevřený profit +224 121 Kč!

    >> Workshop profitabilního obchodování od A do Z
×
×
  • Vytvořit...