Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

objednal jsem si tuto knihu, ale zapomněl jsem zapsat číslo popisné....
Mohl by mi prosím někdo poradit co teď s tím???
Jestli si ji mám objednat znova, nebo čekat jestli náhodou dorazí....

Předem děkuji za odpověď.

• Odpovědí 180
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Swene,

ja nezapominam na nikoho, protoze objednavky vyrizuje spolecnost Impossible, ja s distribuci nemam nic spolecneho. :-)

Objednavek bylo opravdu _velmi_ mnoho, tak prosim o trpelivost. Rozhodne bude vyrizena co nejdrive.

Odesláno

pro netrpelive, mluvil jsem s lidma z Impossible a jak Martin rikal, bylo moc objednavek. necekali takovy zajem. takze ti co objednavali 5.10. tak kniha uz je na ceste. mejte strpeni.

Odesláno

Martine,

v jinem vlakne jste psal o necenzurovane verzi prekladu Eldera. Jen pro ilustraci vam ji mailem zasilam celou. Je zajimave srovnat preklady. Tento neautorizovany je dilem "profi" traderu a urcite vite odkud pochazi viz. me soukrome maily.
Jinak jesem vam jeste nepodekoval za kus poradne prace, takze diky a hodne pevne nervy pri dalsi praci. Jen nepolevovat.

Odesláno

To All

Je to neuveritelny. Ale knizku sem obednal 4.10. vecer EST a domu segre dosla v patek 6.10. !!!!
Aspon mi to tak rikala. Akorat si par tydnu pockam nez dorazim ja pres tu louzi.

Super Dik

Odesláno

911: Preklad nedorazil, ale nevadi. Uz jsem jeho cast videl... A jsem rad, ze ho tihle "profitraderi" nevydali (jak mi sdelil autor tohoto prekladu, meli to udajne v planu), anebrz to je des - pulka textu chybi, zbytek obsahuje zcela zmateny preklad, ktery je casto vyznamove zcela opacny. :-( Ale dost o neautorizovanych prekladech, prosim... :-)

• Vytvořit...