Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: 27 důvodů proč řada obchodníků ztrácí své peníze


Doporučené příspěvky

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Moc dobry clanek, vsech chyb se snazim vyhnout zatim myslim ze i uspesne ale nechapu duvod ze neuspesni trederi casto obchoduji jen jednen trh, mohl by mi nekdo vyvvetlit proc? Osobne obchoduju 2 trhy proto mam strach, vim ze vy jste hodne skuseni tak odmitat vase rady je naprosta blbost ale pomohlo by mi osvetleni tohoto problemu dekuji predem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

grizzli
Tak tomu taky nerozumím, jak to autor myslel. Zpočátku určitě stačí obchodovat jeden trh. Pokud nám funguje a cítíme se jak ryba ve vodě, tak můžeme přidat další. Pokud neumíme obchodovat jeden trh tak nevidím důvod proč obchodovat dva nebo tři trhy a ztrácet třikrát. Taky pro více trhů musí být odpovídající účet.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já osobně jsem to pochopil tak, že není dobrý nápad obchodovat trh, který zrovna nevykazuje dobré vlastnosti (vysoká volatilita nebo chop). Obchodovat někde jen proto, že jsem tam byl už předtím je trochu slabší argument.

Nicméně pokud má někdo dobře vyvinutý cit pro trh a neuzavírá se před informacemi, které ten trh mohou ovlivnit, tak nevidím důvod proč nezůstat na jednom oblíbeném titulu.

V tradingu není žádné dogma. Viděl jsem výsledky tradera, který zásadně nepoužívá stoploss. Byly neuvěřitelně ziskové. Kdyby něco podobného zkusil nějaký začátečník, nebo vlastně i pokročilý obchodník, tak by zrušil účet za pár dní.

Grizzli - přeji hodně úspěchů a spoustu témat k přemýšlení. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
×
×
  • Vytvořit...