Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chci vás požádat o radu ohledně Ninjatraderu. Na grafu zobrazuje jiný čas- o hodinu méně. Nyní je 9:30, ovšem vykresluje se úsečka s časem 8:30

Jedná se o trh FGBL, nafundovaný live účet. Night help desk nedokáže poradit- radí jen nastavit CET na mém PC, což mám v pořádku.

Děkuji!

• Odpovědí 467
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

JakubP:

A co ty další otázky - vypadá Tvůj graf v NT stejně jako na stránkách burzy nebo jsou vrcholy a dna posunuté o hodinu?
Začínají data běžet v 8:00 nebo v 9:00 podle skutečného času? A co podle času v počítači? Podle toho, co odpovíš, máš buď zpožděná data nebo špatně nastavený počítač. V NT žádné nastavení pro čas není, vše přebírá ze systému. Jak synchronizuješ čas PC se skutečným časem?

Odesláno

JakubP: Pořád si myslím, že máš špatně nastavené časové pásmo v PC. Musí tam být UTC+1:00 se zapnutým letním časem - přesný postup se liší podle verze Windows (viz obr). Pokud mudeš měnit čas bude potom lepší NT přestartovat.

29707

Odesláno

Inu nyní jsem ještě jednou synchronizoval čas a ten se posunul dozadu o hodinu. Nyní sedí s NT, ale neodpovídá realitě. Na screenshotu je to vidět- nyí je 10:24, ale v PC a NT mám 9:24, přičemž mám nastavené pásmo UTC+1.. zajímavost tedy :D :D

29717

Odesláno

Ahoj, chtěl bych ještě jendou požádat o radu. Nyní dělám papertrade na amrket replay v NT. Vše šlape výborně, až na to, že některé dny nelze stáhnout. Například chci stáhnout data (L1) ze dne 3.9. pro trh FGBL, ale NT píše, že data za daný den nejsou k dispozici. Zkontroloval jsem několikrát, jestli mám vše správně. Také se vám to stalo? V čem může být problém? Děkuji!

29771

Odesláno

JakubP:

Podobné problémy při stahování Market Replay mám také ale v jiných dnech. Konkrétně pro 3.9.2014 mám data FGBL pro zářijový i prosincový kontrakt. Chybí mi například 30.6. FGBL nebo zrovna 3.10. FDAX - vím, že to byl svátek ale burza byla otevřená a data FGBL i FESX jsem ten den stáhnul.

• Vytvořit...