Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: EOD data do SierraChart, import csv souborů, načítání dat "tradičních komodit" z IB


Doporučené příspěvky

petr a JenaL,

viem ze je woody teraz modny boom, len davajte pozor aby snaha zarabat jeho sposobom neodniesla vsetky vase prachy. niekedy je menej viac a vlastne nastavenie CCI moze niekedy pomoct viac nez vecna snaha ucit sa niekoho sposob. vas vlastny sposob je ten najlepsi sposob ak dokaze profitovat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

NLA,
i když obchoduji CCI jinak než Woodie, tak Woodieho podrobně sleduji už cca 2 roky a jednoznačně vám mohu potvrdit, že je to jeden z mála kompletních a funkčních diskréčních způsobů obchodování, které znám. Tj. pro nováčka je jednoznačně lepší začít s takovým bezplatným systémem, který funguje, než se pokoušet razit si svojí vlastní cestu, což jde bez předchozích zkušeností dost těžko.
Ostatně to, že existuje řada lidí, která se woodieho naučila a vydělává slušné peníze hovoří myslím samo za sebe.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

petr,

bezpochyby, suhlasim s tym cos napsal. tiez robim vlastne CCI a je podobne woodieho sposobu ale len na prvy pohlad. mam len tu skusenost s ludmi ze ked si sami tvrdou drinou a treningom nedojdu na nieco co ich dovedie k poriadnym profitom tak cudzi sposob moze byt skutocne len na zaciatok, aj ked vynimky jestvuju. a to ze woodie je trading frajer o tom niet pochyb.

PS: tiez som v zaciatkoch nemal nic vlastne a kazda rada zadarmo ma naucila viac ako som cakal.

jenaL,

mierne negativne sa k cudzim veciam staviam len preto lebo vzdy ked je nieco akurat velky boom, mnoho ludi na tom prerobi lebo si myslia ze je to tak jednoduche jak to vypada.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

NLA:
ja s temi tvymi poslednimi deseti slovy bezesporu souhlasim...

Zbytek bych asi rekl takhle: zkus hazet korunou spolecne s propracovanym money managementem(treba zavirat pozici na baru kterej zavre niz nebo vis nez predchozi high nebo low:) ), myslim ze budes vydelavat pokud te neomezi tvoje vlastni psychika...tak proc si k tomu nepridat jednoduchy system ktery ma o neco malo vetsi pravdepodobnost a logiku nez mince...neberu to sloziteji nez tohle...z woodiho se mi nejvice zarylo do mysli "just trade that damm patern...it's just really that simple"...backtesty a jejich vysledky jsou vlastne podle me tva vlastni cesta kterou si sam podvedome urcis a taky se ucis mit jistotu a zodpovednost sam za sebe...nutnost tehle jistoty se objevi prave v zivem obchodovani kde se kazda ztrata skrz podvedomi navenek reflektuje jako nejistota...kdyz mame ale vsechnu tu vlastni porci prace aspon z casti za sebou uz to neni "woodi povidal", ale ja to sakra vidim jak se tam ty penize pomalu skladaji...nic vic nic min...

jinak preji s woodim hodne stesti

btw neni to o jinym vlaknu?...myslel jsem si to i rano kdyz jsem podobnou odpoved mazal:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Vás,
díky za pomoc, článek jsem přečetl už předtím, stáhl jsem teď cvičně soubor v článku (Corn pit) a v tomto případě při otevření vše funguje naprosto v pohodě. Problém je se souborem, který mám na disku, ER2.csv 1 minutový, který, když jsem ho otevřel v notepadu a porovnal se staženým souborem kukuřice je tvořen jinak (oddělení sloupců, datumy, časy...), takže díky tomu nejde otevřít.

Díky, Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...