Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 109
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

zdravim

bude sa dat on-line kurz pustat opakovane a kedykolvek?
v popise kurzu je to takto uvedene,ale v zluvných podmienkach je uvedene obdobie 90dní.

osobne mi vyhovuje ked sa mozem ku kurzu vratit kedykolvek/absolvoval som 3 kurzy a stale sa vraciam ku tlacenej podobe ktoru som od vas obdrzal/ ,na druhej strane by mi kvoli casu viac vyhovoval on line kurz

s pozdravom
MVO

Odesláno

Kurzy je možné pouštět opakovaně, období 90 dnů je v podmínkách uvedeno z důvodů, abychom měli možnost omezit přístup ke kurzu, pokud dojde k pochybnostem ohledně nelegálního šíření nebo přístupu více lidí. V případě dodržování podmínek (ke kurzu bude přistupovat skutečně jen ten, kdo za kurz zaplatil a nebude docházet k žádnému dalšímu šíření), nebudeme po 90 dnech přístup omezovat a bude možné kurz pouštět opakovaně, bez časového omezení. V opačném případě bohužel dojde po 90 dnech k ukončení přístupu, čímž se ztratí i možnost přístupu k online kavárnám a k archivu.

Odesláno

Dobrý den,
21.4. bude kurz Jak obchodujeme opce II. Před účastí doporučujete účast na Jak obchodujeme opce I, ale žádný termín není vypsán. Proč je vypsán jen navazující kurz a nikoliv ten jemu předcházející? Očekáváte malý zájem?
Chtěl bych se zeptat, zda-li do onoho 21.4. mohu čekat online podobu kurzu Jak obchodujeme opce I.

Odesláno

Zdravím, je to z důvodu který píšete - ještě před pořádáním živého kurzu Opce II bude spuštěn kurz Opce I jako on-line seminář. Předpokládaný termín je únor/březen.

• 1 year later...
Odesláno

Díky všem za odpověď.
Musím říct, že tento kurz mě posunul min. o dva levely dál a těšim se, že v e-mini 2 naleznu další vychytávky FinWin. Byly to nejlépe investované peníze!
Ještě jednou díky
Tomáš

• 2 months later...
Odesláno

dobrý den,
můžu se zeptat, v jaké fázi je příprava webináře zaměřeného na statistické arbitráže a kdy by mělo dojít k jeho vydání? začátkem roku bylo naznačeno, že by měl být spuštěn v už v průběhu března, ale zatím stále nic.
předem díky za odpověď

• 2 týdny později...

• Vytvořit...