Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to bram:

I komplexnější strategie se dají v IB z pohledů alertů řešit. Doporučuji pořádně proklikat a prozkoumat.

to jirib:
Free TOS taky umí zasílat alerty na mail, respektive na mobilní mail - tedy SMSku.

Tom

• Odpovědí 412
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to tom_czr:
IB som to nenasiel, ale skusim to este preklikat.

Kazdopade viac sa mi pozdava ten notifish.com, lebo obchodujem len kalendarne spready a IC a tieto strategie tam maju pokryte. Vyskusam a dam vediet ako som dopadol.

Odesláno

Tome díky za tuto zprávu. Musím se podívat na TWS na Win, provozuji to na Macu a tam některé věci nejsou, nebo jsem jen málo klikal :)

Jirka

tom_czr Napsal:
-------------------------------------------------------
> to bram:
>
> I komplexnější strategie se dají v IB z pohledů
> alertů řešit. Doporučuji pořádně proklikat a
> prozkoumat.

Odesláno

Tak som skusil preklikat to IB api a stale som to nenasiel.

Skusil som aj notifish.com a mailove notifikacie chodia presne podla toho ako sa hybe trh, cize zatial budem pouzivat toto.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dokud mi někdo neukáže opak, jsem pořád přesvědčný, že TWS příkaz typu:
Pokud má opční spread hodnotu -100 USD, uzavři spread.

nelze zadat.

Je možné zadat podmínku Pokud má podklad cenu 500, udělej se spreadem něco, ale to je z pohledu řízení opčního komba nedostatečné.

• 8 months later...
  • 3 months later...
Odesláno

Ahoj,
zoufale hledám brokera na evropské digitální opce, respektive evropské digitální opce na range.
Doteď jsem je dost úspěšně obchodoval u XTB, ale ruší mi platformu. :(
Poradí prosím někdo?

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer,

Hledám brokera pro opce, kde bych mohl s účtem 5000 usd obchodovat Iron Condora na mém odzkoušeném trhu Rusell 2000.

Tzn. s účtem 5000 mi dají dostatečný "trading level". Tento Trading level je něco co mě celkem dost brzdí a musím říct, že i trochu frustruje.

Teď mám zkušenost s OptionsXpress a ani s tímto účtem mě neupgradovali na potřebný Trading level č. 4 ( z 5ti možných). Zatím to vypadá že budu muset šetřit na 10000 usd a s prominutím trochu kecat v dotaznících. Je to poprvé co jsem dojel na svou poctivost, kdy jsem jim vyžvanil svůj pravý příjem a to všechno co potřebují.

Díky předem za možný tip. Rád si je prověřím.

Odesláno

to hoenigon:
Ruší ti platformu? To jsi snad obchodoval ziskově, ne? :-) Jinak vůbec netuším, co to ty digitální opce na range jsou... to byl zase nějaký výmysl XTB, ne? :-) Šup s tebou na IBčko a klasické opce...

to Ntraveler:
IBčko... :-)

• 7 months later...
Odesláno

Ahoj, koukam po opcnim brokerovi vyuzitelnem i pro akciove obchody... zatim mi vychazi nejlip interactive brokers, kteri uvadeji komisi 1 USD za opci na akcii, prijde mi to zajimave, protoze jine nabidky se pohybuji nekolikanasobne vyse... az si rikam... v cem je hacek? :D jsou tam nejake dodatecne naklady, ktere jinde nejsou?

Odesláno

to Renooo: aha supr :) diky.. predpokladam, ze z toho prohlizece jde podtrzene napisy rozkliknout ap odivat se co dany balicek obsahuje, je to tak? :) mas v tech 21 USD mesicne akcie, opce i emini futures (NQ, ES, TF, YM)? :)

Odesláno

zdravim zdejsi diskutujici,

a prosim o radu zkusenejsi uzivatele s obchodovanim opci u IB. V patek jsem chtel poprve cvicne vypsat call opci na june live cattle s lednovou expiraci a pri pokusu exekuovani obchodu na me vyskocilo okno "no trading permission". Absolutne netusim o jake povoleni by se melo jednat. Pres IB jsem jiz zobchodoval desitky komodit. spreadu, ale toto byl prvni pokus obchodu s opcemi. S fin. rezervou by nemel byt problem, na uctu se nachazi dostatek volnych prostredku. Jeste nez budu kontaktovat primo IB podporu, tak se pokousim polozit dotaz v tomto vlaknu.

diky vsem za eventuelni odpovedi s pozdravem medrico

• 4 months later...
Odesláno

Zdravím,

založil jsem si demo na platformě ThinkOrSwim (broker TD Ameritrade). Několik měsíců jsem se učil opční obchodování (IronCondor + Covered Call). Během toho jsem šetřil na reálný účet. Minimální velikost byla 3.500 USD. Tento týden jsem se konečně dostal k tomu, že si založím reálný účet. Po vyplnění online formuláře mi to napsalo, že nemohu založit účet. Na LiveChatu jsem se dozvěděl, že mám smůlu, že neotvírají účty pro obchodníky z České Republiky...

Mohl bych poprosit o radu, u kterého jiného brokera by bylo možné obchodovat? Interactive Brokers jsou fajn, ale vyžadují minimální účet 10.000 USD.

Předed dík.

J.

• Vytvořit...