Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Novinka: kniha "Vstupte do mé obchodní místnosti: kompletní průvodce obchodováním" od Dr. Eldera vychází v češtině

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych věděl, jestli kniha Vstupte do mé obchodní místnosti: kompletní průvodce obchodováním navazuje na knížku Tradingem k bohatství nebo jestli je "ucelená" a dá se přečíst ikdyž jsem zatím nečetl Tradingem k bohatství.

Odesláno

Everest nebude v knihkupectví - všechny knihy které jsme vydali distribuujeme pouze přes server, případně je možné je zakoupit na akcích, které pořádáme.
Petr

• 1 month later...
Odesláno

Dobré odpoledne,

potřeboval bych poradit. Mohu si bezplatně zvolit buď tuto knihu nebo Larry Williams: Dlouhodobá tajemství krátkodobých obchodů a nemohu se rozhodnout. Doma už mám jednoho přečteného Eldera: Tradingem k bohatsví a proto mám trochu strach aby obě Elderovy knihy nebyly více méně stejné.

Předem děkuji za odpověď.

Milan

Odesláno

To Maly Bobes.

Zalezi na Vas jaky druh obchodovani preferujete a co obchodujete.Pristupy Eldera a Williamse jsou rozdilne.Obe dve Elderovi knizky jsou ucelene a nechaji se cist samostatne.Prvni kniha je vseobecny pruvodce svetem tradingu,tato druha v nekterych situacich na tu prvni navazuje a doplnuje.Je mnohem detailnejsi.Prvni kniha me uvedla do urcitych souvislosti a tato doplnuje detaily a i doplnky a zmeny podle toho,jak se autor vyvijel.Podle me je tato kniha lepsi,protoze uz se venuje jenom jednomu smeru.

Williams se v teto knize spise venuje obchodovani podle cenovych grafu.

Ja bych doporucul obe,protoze obe maji co rict.

Preji hezke odpoledne.

Odesláno

to Maly Bobes,
pokud to jen trochu jde, berte obě :)
ale pokud bych si já měl vybrat jednu, tak Eldera, nedávno jsem dočetl právě "Vstupte do ... " a líbila se mi mnohem víc, než Williams. Obecně můžu říct, že se mi Elder čte lépe, jak jeho stylem psaní, ale i informační hodnotou, co jsem si z toho odnesl,co mi dává ... navíc ted zkousim v papertradingu jeho TSS ..
Obě jeho knihy nejsou rozhodně stejný, přesně jak píše Merkur1, "Tradingem k ..." je obecnější a beru to jako přehled/úvod do tradingu, "Vstupte .." mi přišla dál, nemá tak široký záběr, jako předchozí, ale to co zmiňuje, tak podrobně, osobně mi nejvíc dala část o MM, evidenci obchodů ..

ať se daří,
Míra

• Vytvořit...