Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Novinka: kniha "Vstupte do mé obchodní místnosti: kompletní průvodce obchodováním" od Dr. Eldera vychází v češtině


Doporučené příspěvky

  • 1 month later...

Dobré odpoledne,

potřeboval bych poradit. Mohu si bezplatně zvolit buď tuto knihu nebo Larry Williams: Dlouhodobá tajemství krátkodobých obchodů a nemohu se rozhodnout. Doma už mám jednoho přečteného Eldera: Tradingem k bohatsví a proto mám trochu strach aby obě Elderovy knihy nebyly více méně stejné.

Předem děkuji za odpověď.

Milan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Maly Bobes.

Zalezi na Vas jaky druh obchodovani preferujete a co obchodujete.Pristupy Eldera a Williamse jsou rozdilne.Obe dve Elderovi knizky jsou ucelene a nechaji se cist samostatne.Prvni kniha je vseobecny pruvodce svetem tradingu,tato druha v nekterych situacich na tu prvni navazuje a doplnuje.Je mnohem detailnejsi.Prvni kniha me uvedla do urcitych souvislosti a tato doplnuje detaily a i doplnky a zmeny podle toho,jak se autor vyvijel.Podle me je tato kniha lepsi,protoze uz se venuje jenom jednomu smeru.

Williams se v teto knize spise venuje obchodovani podle cenovych grafu.

Ja bych doporucul obe,protoze obe maji co rict.

Preji hezke odpoledne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Maly Bobes,
pokud to jen trochu jde, berte obě :)
ale pokud bych si já měl vybrat jednu, tak Eldera, nedávno jsem dočetl právě "Vstupte do ... " a líbila se mi mnohem víc, než Williams. Obecně můžu říct, že se mi Elder čte lépe, jak jeho stylem psaní, ale i informační hodnotou, co jsem si z toho odnesl,co mi dává ... navíc ted zkousim v papertradingu jeho TSS ..
Obě jeho knihy nejsou rozhodně stejný, přesně jak píše Merkur1, "Tradingem k ..." je obecnější a beru to jako přehled/úvod do tradingu, "Vstupte .." mi přišla dál, nemá tak široký záběr, jako předchozí, ale to co zmiňuje, tak podrobně, osobně mi nejvíc dala část o MM, evidenci obchodů ..

ať se daří,
Míra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...