Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: NinjaTrader a vlastní automatizovaná obchodní strategie


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 122
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Jirka: Presne ako pises. Program vyhodnocuje vsetky podmienky na Close usecky a zavysi od parametrov kolko useciek dozadu si este ochotny prekryzenie akceptovat. Pri momentalnom nastaveni prave 1 usecku. To su uz ale "specificke" nastavenia kazdeho patternu (resp. pravidla v patterne) a kazde nastavenie ti bude davat iny vysledok.

Ak si ochotny akceptovat prekryzenie i o usecku dozadu, tak si pridaj "OR" podmienku, skopiruj predosle pravidlo a posun referencne hodnoty o 1 usecku spat. Nemalo by to byt tazke doimplementovat. Podstatne je to vsak otestovat, lebo vsetko ma svoje "+" i "-"

Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Také si s tím hraji. Jestli dobře chápu to automatizování, tak když bych nastavil nějakou výbornou strategii a pak to nechal bežet, tak to za mě nakupuje a prodává a vydělávám aniž bych něco dělal? Vím, že není možné nastavit jedinou strategii na vše, ale myslim, že se trh dá předvídat, že třeba z větší pravděpodobnosti půjde na horu a tak by asi bylo rozumné mít v zásobníků několik strategií a pouštět tu, o které si myslím, že by byla pro zvolený den to nejlepší. nebo je i možnost, že ninja by uměl sám vybrat nejvhodnější strategii a spustit si jí podle vývje trhu?

Prosím o odpověď někoho fundovaného, kdo tento program již dobře zná. Případně Petra.

Děkuji za případnou odpověď.
Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

nejsem natolik fundovany jako Petr, ale myslim ze to co jsi napsal ti v praxi uz z principu nemuze vyjit. trading se neda obejit, ani zjednodusit. cim driv se s tim smiris, tim lip. na tvem miste bych spis zacal se studiem "rucniho" obchodovani, je tady spousta clanku, takze o informace neni nouze. preji hodne stesti (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravim traderov:)
po dokonceni akejkolvek jednoduchej strategie a naslednom pokuse o ukoncenie mi vyskoci hlaska, "Error on generating Strategy" a nie je mozne proces ukoncit a nahrat. nasledne mi vypise cely skript aj s oznamom, ze sa vyskytol error a je ho treba riesit a prida tabulku, kde stoji:

Metadata file 'C:\hry ISO\komodity\bin\NinjaTrader.Core.dll' could not be found
Metadata file 'C:\hry ISO\komodity\bin\WilsonORMapper.dll' could not be found
Error CS0006 - click for info (tu sa nedozviem nic nove, len ze ich nemoze najst)

Pricom v adresari oba uvedene files mam.
Neviete niekto poradit, co robim zle?
Dik a stastnu ruku:)
Ivano

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...