Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Jak může playback pomoci v daytradingu


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 37
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Přidal bych ještě jedno využití playbacku, o kterém v článku nebyla tak docela řeč - a tím je reálný trénink rozpoznání a bezchybné exekuce obchodu dokolečka tak dlouho, dokud není perfektní. Má to smysl zejména pro ty, kteří jedou na nižším timeframe a zejména na rychlejších trzích. Víte dobře, co hledat a jak to exekuovat, ale stejně obchod uteče. OK. Takže převinu zpět a znovu ... ještě to nebylo ono? OK, převinu zpět a ještě jednou. Jednak se tak daleko lépe sžije trader s platformou, naučí se rozpoznávat a okamžitě správně reagovat, proste se to dostane "do krve" a reagujete pak už automaticky ...
Viděl jsem takový trénink v praxi skalpera, který funguje se SL 3 tick a PT 3, 4 a 5 ticků a provádí v průměru 40 obchodů denně. V tomto případě je precizní, na tick přesný vstup naprostou podmínkou - a trénink takových situací nezbytný.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
jsem téměř úplný začátečník, a tak se budu ptát možná pro někoho hloupě.. tak se předem omlouvám. Už na úvodním kurzu do e-mini jsem si všimla, že jste se o možnosti playbacku źmínil... začala jsem cvičit na NinjaTraderovi.. jak mám tedy postupovat aby se mi podařilo trénovat na playbacku?? kde to v tom programu najdu a jak si tuto možnost můžu zaktivovat ??děkuji za odpověď ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pro marta1216

V NinjaTrader zapnete nahravani: Control Center -> Tools -> Options -> zalozka "Data" -> [x] Run market replay record -> tlacitko [OK]

stejnym postupem se nahravani vypne

Prehrat: Control Center -> File -> Connect -> Market replay connection -> z nabidky si vyberete den, ktery jste nahravala

zdravim

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dříve jsem používal PT, teď už vystupuji jenom all in all out buď překročením CCI +100 shora (long pozice) a -100 zdola (short pozice) a to nejlépe pod ostrým úhlem (45 stupňů a více) anebo na SL. In a long term to je nejprofitabilnější strategie a poměrně často se shoduje s výstupem Mplaye 123. Mám to otestováno na 200 ostrých obchodech na YM a mohu říci, že je to profitabilnější než PT (testoval jsem PT 13 a 22 tiků).

Navíc psychologicky není žádný problém přidat kontrakty, pokud strategie funguje. Obchoduji CCI - ZLR, famir, ghost a VT na pětimituvém grafu. Na druhé straně se stane, že jste v obchodu +10 tiků a končíte ve ztrátě. SL posouvám na BE+1, až když dosáhnu +20 tiků. Přeji úspěšné obchody všem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Exekuční platforma Bracket Trader umožňuje záložní datafeed a playback od eSignal aniž by se uživatel registroval - alespoň tak to mají napsáno na webu. Nevím však, jak to funguje, protože zatím nepoužívám, ale pokud někdo používáte, rád bych Vás požádal o referenci.
Díky a ať se daří:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...