Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Airmike

jasně tomu rozumím ,ale asi mluvíme každý o něčem jiném :)
když se podíváš,tak zjistíš,že dejme tomu na výše přiloženém screenu je aktuální obch. cena 2840 a v Level 2 se zobrazují Sell LMT příkazy pouze nad touto cenou,což znamená,že tam vidíme pouze ty,kteří čekají až cena vyleze dostatečně nahoru,aby prodali....jenomže já si myslím,že je určitě řada LMT příkazů umístěných pod aktuální cenou 2840,které čekají až cena sjede dolů čímž potvrdí downtrend a tím vstoupí taky do short,ale tyhle příkazy v Level 2 vůbec nejsou,protože na těchto hladinách pod aktuální cenou 2840 se zobrazují jenom Buy...

Rozumíš mi ?

Tomas

Odesláno

Já podobně jako Focus považuji propad 15% jako krach na burze. Kontrakty se snažím mělnit už od 8% DD tak abych se nikdy nedostal na 15%. Pokud bych se přesto dostal tak nízko pak uplně končím s obchodováním po zbytek měsíce. Takový postup mi vychází velmi dobře. To jsou právě věci MM, které by měl mít každý zpracované co nejdůkladněji.

Odesláno

stomas

no je mozne ze hovorime o niecom inom, ja si myslim ze tie prikazy proste nevidime , ale ak sa mylim bol by som velmi rad keby mi to niekto vysvetlil. :) T&S, nepouzivam, a L2 tiez nie. takze neviem co su znazornene tie farebne histogramy.

Btw: tie prikazy musia byt stop, nie limit, lebo inak by boli hned exekuovane.

Odesláno

stomas

v L2 vidime iba limit objednavky, sell limit pod cenou nemozme vidiet lebo take by boli automaticky exekuovane. Stop obejdnavky visiet v trhu nevidime, ale v time and sales vidime ked sa aktivuju na market.
Inac pekny obchod na FESX. Ak budem mat nieco k veci tak zalozim nove vlakno. Zajtra pokracujem na FESX a od 8 sledujem Schatz ak na mna nieco vyskoci v ramci planu tak aj zobchodujem. Myslim ze FGBS je najvhodnejsie na naucenie sa tohto stylu obchodovania. Popoludni samozrejme TF ak bude rozumna aktivita pri otvoreni.

airmike

dik za videa urcite pozriem

Pekny vecer.

Odesláno

Ahoj,
po tom co dneska Fdax předvádí, bych se chtěl zeptat zkušenějších. Dneska jsem čekal na signál o mnoho déle než normálně, vidím, že jtrh nemá sílu, padá volume, jasný chop a racionálně vzato nemá cenu do trh vstupovat. Pak ale přišel signál a podle op, kdy každý den na daný signál jeden vstup.... A co teď? Vůbec se mi nechtělo, ale říkal jsem si je to podle plánu, musím, takže jsem vstoupil i když jsem dopředu věděl, že to na 99% skončí na SL. Jak tohle řešíte? Protilánovým nevstupováním nebo vždy podle plánu?

Odesláno

Dikon,

trh čaka na spravy 10:30 a 11:30, hoci niesu zásadné sú akosi barličkou pre smerovanie trhu, nalada je longová.Dodržiavanie OS je pekná vec, ale to neznamená liezt do trhu ak si si istý že na 99% utrpíš stratu, to akože chceš trhu odvádzať povinnú daň, či sa mu cítiš zaviazaný...chudákovi... :)
Trh musíš zhodnotit ako celok a reálne zhodnotiť svoje šance a ak niesu na Tvojej strane tak kašli na to.

Gladiator028

Odesláno

2 Dikon:

Rekl bych, ze nikdy nemuzes vedet jak situace v trhu nakonec dopadne, ale to je jedno. Abych odpovedel... Ja vstupuji na svuj signal vzdy. Vystupy ridim dilem podle OP, dilem "na oci" podle situace. Kdyz vidim ze se uvodni situace zasadne zmenila (vsechny indikatory se "otocili" nebo se k tomu chystaji, zmenilo se tempo apod.) tak posouvam na BE+"nejaka S/R" tak, abych nebyl ve ztrate v obchode ktery uz mel napr +300$. Nevim jak dnes v Evrope, ale ja napr. dnes Russel obchodovat vubec nebudu a tim se usetrim od podobnych uvah. Zitra je taky den.

Libor

Odesláno

to focus:
měla bych dotaz k vaší včerejší seanci na TFku. Proč jste čekal až na signál short? Ten pohyb UP od otevření se vám nezdál nebo jste neměl signál ke vstupu do long?

Dege

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...