Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

MNovak:

vcera jsem to same rozebiral u TF, byla zatim snaha dozvedet se neco noveho, jak se chovat v techno nepeknych situacich. Bohuzel moc zkusenych lidi tady neni, takze pokud bys chtel necim prispet, tak jenom dobre.

Lada

Odesláno

Já si myslím, že když je chop, v trhu se nic neděje, tak není co rozebírat a je to jednoznačný. Na druhou stranu souhlasím, že když se uděje něco zajímavého, ikdyž to pro mne skončí třeba ztrátou, tak není od věci to popsat z vlastního úhlu pohledu, podělit se o to a probrat to s ostatními. Je pravda, že o ziscích se mluví lépe než o ztrátách, ale ztráty k tomuto byznysu patří a my bychom je měli brát stejně jako zisky, ale to asi všichni víme, že:)

Odesláno

tak ja uz mam dneska po praci :D sel sem 15:33 short, chvili daval nadeje, pak zacal umirat a nakonec volatilni long svickou mi to vyresil :) dneska zatim nema smer, je nejaky divny kolem te 600 nevi co by , nejspis si skalperi hraji a my trendovy utirame nos . nevadi ,priste.

Odesláno

Ja do tohto vlakna postujem pocity z obchodovania TF, na Eurex trhoch mam iny pristup takze tam postujem do vlakna Time&Sales. No, dnesok moja prva korekcia SL a druhy vstup BE. Dnes som si svoje zbrane vystrielal, podla planu. Ja sa na TF nechcem blaznit, ked nie je poriadny pohyb pri otvoreni trh ma uz nezaujima. Obchodujete tu niekto este na TF nejaku obdobu prvej korekcie? Ak ano ake mate pocity? Ja take ze tato situacia nemoze trvat vecne.

11391

Odesláno

tak prikladam screen, obchoduji co sem psal neco jako ostatni prvni korekci ale mam ji natestovanou na vol2000, trochu priznavam ze graf volume 2000 je pro dnesni tf trochu ,,neohrabany,, ale backtest fungoval.

11394

Odesláno

tak dnes opět téměř žádné příspěvky - že by další den s chopem? :-))....trh je dnes opravdu líný a v současné době se vrátil do zahuštěné oblasti z min. dne. Dnes jeden vstupu a SL - vše dle plánu...počkám jestli se trh dostane z mé zakresléné oblasti a přijde nějaký vstup do 18h.

11395

Odesláno

Chtěl jsem se Vás zeptat zda konkrétně třeba dnešní situaci na YM (viz. screen) považujete za trend? Pro mě osobně toto ještě trend není. Nazval bych to pouze nějakým výkyvem. Ve spoustě případě trh expanduje nějakým směrem, udělá 1 korekci a druhou korekci už nezvládne obrátí se opačným směrem. Mě to připadá docela riskantní v takových situacích vstupovat, vím že se tím občas připravím o nějaký ten profit, ale taky tím dost ztrát odfiltruji.

11396

Odesláno

kanosi:
já osobně bych to za trend nepovažoval,protože obě EMA jsou blízko sebe a buď bych počkal až EMA34 překříží v takovéto situaci EMA204 a nebo by se trh musel rozjet...toť můj pohled na věc.

Odesláno

Mcwoj:

Zdravím,

jestli můžu dát svůj pohled na hranici 600 bodu na Russellu,tak bych to nějak zvlášt nepřecenoval a neviděl bych v tom nějaký scalp.Russell vnímám,jako vedlejší trh hlavních indexů,a sám není schopen vybočit nějak z řady nebo udávat rychlost či směr trendu ani stanovit žádnou S/R.Tuto stagnaci okolo 600 bodů beru u Russellu aktuálně spíše jako náhodu,(že je to zrovna 600) a vidím v tom boj u hranice 1100 bodů v trhu ES,který je s YM primární,Russell je jen rychlejší.NQ tam je to někdy jiné,to je trochu "samorost" způsobeným složením s velkou váhou technologického sektoru,tam už mají nějaké S/R podle mě větší váhu.

borax

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...