Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě dnes vyšel vstup v 9:03 do longu. SL 9 bodů. Takže PT 27b byl uzavřen v 10:15. Pak byl short se vstupem 10:44. SL 4,5b. Výstup 4,5b v 10:48. Druhý obchod je s malým PT jelikož trhy již zpomalují a jedu na jistotu.

Odesláno

Podarila se mi jeste jedna vlajka. Samozrejme opet na simu, na live si netroufam, toto se obtizne backtestuje, nebot je rozdil toto kreslit do vykresleneho grafu a behem obchodu. Ale vyse uvedene vlajky jsem nijak neupravoval, jsou tak jak jsem je nakreslil puvodne.

11931

Odesláno

Já jsem dneska na DAXu splnil úkol vyhrabat se ze ztrát, jsem celkově už 2 body v plusu :)

MNovaku, jestli se můžu zeptat, PT určuješ mechanicky podle RRR 1:3 (odhaduju ze SL 9, PT 27), nebo ho umisťuješ do nějaké určité zóny?

Odesláno

Zdravím,

tak dnes bez obchodu, už jsem to zabalil. Indexy jsou bez trendu a ropa dneska rolovala, takže si nešlo vybrat ani starý a ani nový kontrakt.
I když se mi moc nechtělo, tak se na to podívám ještě zítra. Budou expirovat opce, tak by se mohl ještě ukázat nějaký pohyb.

Láďa

Odesláno

abrams:
:D to být na místě focuse, snad sem ani raději nejdu, bála bych se něco říct-napsat :) ale chápu to tak, že pohled zkušenějšího určitě napoví a strašně moc pomůže. Jsem vždycky ráda, když sem pár řádků napíše...

Odesláno

TF si jede zase v tom svojem :)... uvodni pulhodinka podle EMA a vyssich timeframe uplne mimo a navic za cvhilu report.. lepsi neobchodovat... jinak mechanika me hodila SL co jineho.. ale jenom paper takze dobre...

Odesláno

Tak mam doobchodovano. Na NQ bez signalu. A CL ztrata, jinak opet zafungoval pruraz range na druhou stranu, obchoduju to ale az od ledna. Musim rict, ze jak byl listopad paradni mesic, prosinec nadelil propad uctu. Nic mimo system, ale nepotesi.. :) Zitra budu ropu obchodovat jedine, kdyz bude situace obzvlast dobra. Ale spis uz ne. Zase v lednu.

Odesláno

Pavle,

tak to si obchodoval už nový kontrakt? Na starém se ten průraz dolů neukázal, tam jsem vzal na demu ten průlom nahoru a teď sem skončil na 2š0. Ale živě jsem fakt nevěděl, který si vybrat, nový měl větší volume, ale starý ho měl stabilnější na větší úrovni, tak jsem to radši vzdal.
A teď se dívám že se trhy nějak svižně propadly, takže ještě že už jsem skončil.

Láďa

Odesláno

Ahoj všichni, tak dnes po delší pauze zaplněný testováním nových věcí a pracování na nuancích jsem vzal obchod z nových věcí a vyšel. Tak doufám, že nebude platit 1. vyhrání atd. mnoho úspěchů přeje V-FREDY :)

11935

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...