Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všechny svátky po celém světě + aktuální reporty jsou na forexfactory. Jde tu nastavit domácí čas a filtr toho co chceme, aby se zobrazilo. Ve svátky se neobchoduje. M.L.King

Odesláno

Dnes som sa nechal vyskolit na DAXE za -300 € live. Vstupy boli podla OP, ale zrejme kvoli sviatku v US trh dost chopoval. Naivne som si myslel ze trh doobeda nebude tak ovplyvneni sviatkom v US.

Odesláno

Zdravim Tradeři, sleduji tuto diskuzi každý den a právě jsem dokončil backtest paternu 2v, vyšli mi dvě možnosti, které zvolit, a proto se chci poradit s vámi více zkušenými, kterou variantu byste volili. Obrázek 1 je varianta s vyšším DD nižším ziskem a nižším RRR, ale zase s menšim cons. loss. Obrázek 2 je varianta s menším DD vyšším ziskem, vyšším RRR, ale s více cons. loss a také v tomto případě vychází středa jako nejztrátovější den a to s -50usd za rok, naproti tomu v obr.1 jsou všechny dny dost vyrovnané, měl bych ještě říct že kvůli špatnému zisku dnů už jsem vyloučil pátek z obou variant. Děkuji za Vaše názory Honza

12196

12197

Odesláno

To all:
dakujem vsetkym za reakcie, vidim, ze tento jav nie je velmi casty a moznosti ako ho riesit je viac.
V kazdom pripade, ked pouzivam posun na BE, tak obchod, kde sa cena dotkla PT a nebol exekuovany, vlastne uz nemoze skoncit v strate, lebo medzitym by som uz urcite posuval na BE.
Tak prajem vela uspesnych obchodov bez "anomalii" ;)

Odesláno

Technický dotaz. Co když jsem měl dva intradenní příkazy a nevěděl jsem, že je dnes svátek. Ukončilo je to automaticky nebo je to nechalo do druhého dne?! Účet u IB a obchoduji přes NT, ale to je asi teď jedno:-) V NT jsou stále v grafu zobrazeny vstupy, ale už bez PT a bez SL...tak nevím. Díky za radu.

Odesláno

Zajimavy, ze se vzdycky nekdo chytne... Nejspis jsi pro PT a SL pouzil day prikaz, takze se ti zrusily s koncem obchodniho dne. Mel bys pockat na otevreni a hned zadat SL nebo obchod ukoncit. Jinak celis teoreticke moznosti neomezene ztraty.

Odesláno

Zdravím, dnes na FDAX opět ideální situace před vstupem, všechny 3 průměry ve shodě a vstup na prolomení low dne. Já dnes bohužel vyhozen na tick přesně na posunu na BE, ale i takové dny jsou. Kdo obchoduje s nastavením podle focuse, by se měl dostat na PT, takže gratuluji, já si počkám na jiný den. Tak hodně zdaru odpoledne. Láďa

12200

Odesláno

Ahoj, tak já dnes vstoupil na FDAXu short 9:02 za 5895,5 a obdržel jsem hned SL na tick přesně. Pak už trh jede pěkně dolů i když na PT ani BE to zatím není. Je to děsný nápor na moji psychiku, protože už je to osmý SL v řadě a s takovou sérií jsem podle backtestu moc nepočítal (max 6). Tak to se asi stává a uvidíme zase zítra. Kdo jede podle HA, tak asi vstoupil o něco dříve a asi ještě jede? Uvidíme, co s trhem udělají reporty.
Ať se daří

Odesláno

peepo:

takove serie muzou proste prijit ..... dulezite je prave zde nepovolit a drzet plan. Je to tezke a emocne narocne, ale prave zde se oddeluji traderi od vecnych zacatecniku. take je dulezite vse znovu vyhodnotit a provest kontrolu jestli je vse podle OP. Vic se poradit neda ..... na druhou stranu budes mit extra ziskove dny, ale ty jsou uplne stejne nebezpecne a opet je nutnost vyhodnotit je podle planu a drzet se pravidel.

at se dari focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...