Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kotas
Při vstupu do pozice se řídím vyššími TF. Pokud jsou v souhře pak vstupuji na 1 min. TF. Ještě jsem měl validní signál v 8:58 short. Jenže jsem byl u zubaře.
Pepe2000
Zřejmě si potáhl SL a pak jsi byl vyhozen. Já když potahuji tak v podstatě nad swingy.Někde na 5744. Takže by byl nějaký zisk. Nebo jedu natvrdo SL-PT. Tak jako v tomto případě .Funguje oboje.

Odesláno

2 dny po sobě po 240 profit. Jen stačilo změnit time frame. Nejdřív mi to o tick nedošlo na PT 300 a při druhém obchodě mi to zase o tick nedošlo na SL a vydalo se to pak správně. Ale moje psychika pořád bída, skepsi střídá euforie (td)

Odesláno

no, vy jste aspoň byli v obchodě desítky vteřin :-) mě TF vytáhlo ven za pár vteřin doslova...jo, to jsou radosti a úskalí tradingu :)
lordberry....ale skepse není nutná, dejte systému čas, obchodujte mechanicky -udělejte ze sebe robota....jinak je to o nervy..... ;)

Odesláno

roman06, sd77:

no právě, ani to není srozumitelný, co jsem napsal. Mám prostě nával radosti, že jsem včera vydělal 240 a dneska 240. 2x po sobě se mi už delší dobu nezadařilo. Hlavně radost pramení z toho, že právě od včera jsem začal obchodovat na poupraveném systému. Mám z toho radost jako malej, což mě netěší. Zase k tomu nepřistupuju s odstupem a vlévám tam emoce :-(

Odesláno

No jako robot se chovat da ale az do te doby nez udelate neco jinak.... jedinkrat neco nekde posunete a uz se vezete... Jasne ze radost je kdyz jsou profity ale nesmi to nijak ovlivnovat obchodovani

Odesláno

Dnes to byl opět velmi poučný den. Stále se dopouštím drobných pochybení, kterými se připravuji o maximální výtěžnost obchodů. Sice to finančně vyšlo bezvadně (+140/kontr.), přesto zůstává pachuť nedokonalého zobchodování. Ale alespoň se posouvám s problémy o krok dál.

10863

Odesláno

lodrberry
no právě, jestli máte tu možnost, tak vstupujte do obchodu a vše už nechejte na burze......není nic horšího, než sedět u PC a koumat....z toho jsou pak buď zbytečné mimoplánové SL, což naštve anebo mimoplánové PT,což nepotěší, protože nebyly v plánu. Myslím tím hlavně to, že 1x se podaří mimoplánový profit a pak už jedete mimo pořád a nakonec vymažete účet. 1000x řečeno a stejně to nestačí....zase bude někdo takový další.....jj,asi nejsem dost odstrašující případ....ale vymazala jsem víc, než budu ochotna tady kdykoliv sdělit ;) a to jenom svými pitomostmi mimo plán a vlastní paličatostí (nezdravou).....
Budou emoce,budou ztráty. Nebudou emoce a vstupy mimo, začnou chodit profity....tak to prostě je...

Odesláno

ja dnes taky pekne rychle po praci po 1 minute a ctvrt SL :)

To libri:

prosim Vas mate nejaky plan sestaveny? sepsany ,ktery kazdy den obchodujete ? nebo co to ma znamenat ,nevim proc ale pomalu ty vase popisky me vice desi nez ta moje dnesni SL :) myslite si ze nekdy zobchodujete den spravne? ze se vam podari spravne pritahnout sl,spravne odhadnout ze jde o prulom trendline, vy to svedete na poucny den akorat nevim co si z tech dnu vemete... to ze jste moc pritahl sl? jak vite ze zitra zase moc odtahnete a bude zbytecne velka SL a zase poucny den :) zkuste zde poslouchat zkusenejsi treba SD77,focus,yax a zkuste se zamyslet, nejsou uspesni jen tak , jinak opravdu nic proti jen citim povinnost to tu napsat, a treba se mylim.

hezky den

Radek

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...