Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jako robot se chovat da ale az do te doby nez udelate neco jinak.... jedinkrat neco nekde posunete a uz se vezete... Jasne ze radost je kdyz jsou profity ale nesmi to nijak ovlivnovat obchodovani

Odesláno

Dnes to byl opět velmi poučný den. Stále se dopouštím drobných pochybení, kterými se připravuji o maximální výtěžnost obchodů. Sice to finančně vyšlo bezvadně (+140/kontr.), přesto zůstává pachuť nedokonalého zobchodování. Ale alespoň se posouvám s problémy o krok dál.

10863

Odesláno

lodrberry
no právě, jestli máte tu možnost, tak vstupujte do obchodu a vše už nechejte na burze......není nic horšího, než sedět u PC a koumat....z toho jsou pak buď zbytečné mimoplánové SL, což naštve anebo mimoplánové PT,což nepotěší, protože nebyly v plánu. Myslím tím hlavně to, že 1x se podaří mimoplánový profit a pak už jedete mimo pořád a nakonec vymažete účet. 1000x řečeno a stejně to nestačí....zase bude někdo takový další.....jj,asi nejsem dost odstrašující případ....ale vymazala jsem víc, než budu ochotna tady kdykoliv sdělit ;) a to jenom svými pitomostmi mimo plán a vlastní paličatostí (nezdravou).....
Budou emoce,budou ztráty. Nebudou emoce a vstupy mimo, začnou chodit profity....tak to prostě je...

Odesláno

ja dnes taky pekne rychle po praci po 1 minute a ctvrt SL :)

To libri:

prosim Vas mate nejaky plan sestaveny? sepsany ,ktery kazdy den obchodujete ? nebo co to ma znamenat ,nevim proc ale pomalu ty vase popisky me vice desi nez ta moje dnesni SL :) myslite si ze nekdy zobchodujete den spravne? ze se vam podari spravne pritahnout sl,spravne odhadnout ze jde o prulom trendline, vy to svedete na poucny den akorat nevim co si z tech dnu vemete... to ze jste moc pritahl sl? jak vite ze zitra zase moc odtahnete a bude zbytecne velka SL a zase poucny den :) zkuste zde poslouchat zkusenejsi treba SD77,focus,yax a zkuste se zamyslet, nejsou uspesni jen tak , jinak opravdu nic proti jen citim povinnost to tu napsat, a treba se mylim.

hezky den

Radek

Odesláno

2 Mcwoj : Ne, nemylis se, napsal si to uplne presne.

2 libri:
Proc si to myslim... nesedi mi tam poznamky typu :

1. " Nemel jsem odvahu..." (to je jako indikator ci co ? )
2. " bylo jasne ze long selhal..." (to bych taky chtel umet)
3. " PT jsem vzal vicemene tam kde jsem zamyslel..." (da se to "vicemene" nejak matematicky vyjadrit, aby se pak dalo vicemene zanest do statistik ? )

Neber si to zle, spis jako velke varovani... protoze takhle se obchodovat neda. To mi ver vic, nez ze long selhal...

Hodne stesti
Rob

Odesláno

Kotas
Je to jednoduché , vezmu dva TF a jakmile jdou v jednom směru tak na minutovém čekám na přeskočení puntíku a vstupuji.
Na ES byl rozjetý short. Vstoupil jsem 8:57(15,57 našeho č.). Byl to rizikový vstup, protože ES jde od včerejška v nějakém osmi bodovém kanále. Takže jsem vstoupil stím, že jsem čekal proražení kanálu(low). Jelikož byl trh dost volatilní tak jsem chtěl PT 4 body. Bohužel trh sice prorazil jak jsem předpokládal, ale dosáhl jen necelých 3 bodů. Jelikož jsem jel na pevný PT, tak neposunuji SL. Takže jsem vystoupil na SL -2b. Další signál tam ani nebyl. Trh jde neustále v kanále. Ted dokonce ještě užší kanál open- high. V posledním týdnu se na ES vůbec nedaří. Nejsou pohyby.

Odesláno

sd77:

max. DD byl myslim 8,1% /system je nastaven na 15% - pokud je tato hranice prekonana tak jej nahrazuji dalsim systemem/ - a za posledni rok nemam ztatove mesice na zadnem trhu.

mejte se focus

Odesláno

Kotas Ted je to vyloženě na hraní. Zrovna sleduji DAX. Taky jde v kanále. Takže zjistím parametry- pohyb v průměru 6 bodů. Lépe jde long než short. Takže počkám až je u low a dá signál do longu. Nastavím PT 6b a SL 6 B. Profit bude s velkou pravděpodobností vždy dosažen.

10865

Odesláno

MNovak:

... "když oba tf jdou v jednom směru" ... to znamená podle trend line. A ty puntíky jak tam máš je co za indikátor?

Já teď koukám na ES. To proražení triple high jsem čekal silnější kolem 2 - 3 bodů a ono jen tak lehce.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...