Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám jenom dotaz nebo takový návrh. Uvažovali jste třeba o tom že by každý trader mohl mít tady něco jako profil? Např mam tolik let jsem z tama a obchoduji live , paper, backtestuji atd.... Protože např muj znamy tady vede vášnivé debaty o tradingu a přitom ani trading dělat nechce a mate lidi atd. Takže aby se dalo třeba usoudit jestli ten a ten příspěvek je od zkušeného člověka nebo jen od někoho kdo si přišel popovídat. Berte to jenom jako návrh. Děkuji za odpověď..... Roman

Link to comment
Sdílet pomocí služby

roman06:

o tomto skutečně neuvažujeme a přesně jak píše ramiro001, nebylo by nijak možné zaručit pravdivost informací..to že jsou mezi diskutujícími lidé, kteří mohou ostatní záměrně mást je skutečnost, která se bohužel neobjevuje jenom tady na fóru, ale určitě obecně v internetových diskusích..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

roman06, ramiro001,

kdysi dávno jsem se zde na finančníku ohradil na podobné poznámky ....jsme cesi ze :D ...., ...Jsme přeci jenom Češi. :-/...

a dělám to znovu.

Co jste tím mysleli ? Mně to osobně vyznívá poněkud urážlivě, Vám možná ne. Vy snad nejste také češi? Vy se za to stydíte? Je snad to, že se mezi velkým počtem lidí vždy najde někdo řekněme s "nějakými nekalými úmysly" specialita pouze čechů???

Určitě tím na vás nechci nějak osobně útočit, jen je to škoda, že obecně chybí více té hrdosti.

Aleš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To roman06.

Ono by to ani nešlo udělat,abychom zjistili kdo mluví pravdu a kdo ne.Myslím,že ani nezáleží jestli někdo prostě jenom píše a nikdy nebude obchodovat.Možná,že ten dotyčný může mít mnohem inspirativnější nápady,než spousta traderů.Neposuzujme lidi podle toho jestli obchodují,nebo ne,ale podle toho jestli Vám jejich názory něco dají,nebo ne.Je to stejné,jako kdybychom posuzovali schopnosti podle vzdělání.Kdysi vzpomínal můj kamarád,vysokoškolsky vzdělaný člověk,který se již tehdy věnoval tradingu,jak na vojenském cvičení poznal úplně obyčejného mladého kluka se základním vzděláním a pracujícího v místním zemědělském družstvu.Vůbec nic nevěděl o T a FA a dalších věcech bez kterých bychom se neobešli,ale takový talent na obchodování do té doby neviděl.Co měl nápadů a vlastních řečení.Do dneška na něj vzpomíná,protože se od něho i některé věci naučil.Proto ať si zde píše každý kdo chce a co chce a je jenom na naších schopnostech rozeznat pravdu a lež.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

co mě by se osobně líbílo jako vychytávka, kdybych si mohl globálně nastavit upozorňování na nový příspěvek podle autora příspěvku. Při tomto velkém počtu příspěvků je časově náročné sledovat celé fórum a určitě se najde několik uživatelů, jejichž příspěvky bych rád sledoval.

Samozřejmě vím, že lze použít Vyhledávání a podobného efektu tím dosáhnout též.

Aleš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Navazuji na fórum komunikace, které Petr bohužel uzavřel a je vcelku logické, že ne nechci zakládat novou debatu.
Bohužel ,vždycky se někdo najde, kdo dané věci zneužije a začne lidi spamovat etc, ale toto je naprosto nejjednodušší způsob domlouvání se. Lepší, než kdybyste s Petrem najali programátora, který by přidával novou funkci. Měl bych následující řešení.
1) Přidat jednu sekci, která, pokud by se neujala, by byla smazána.
2) Založit klub přímo na nějaké sociální síti typu Facebook, Twitter, myspace etc....
Druhá možnost mi přijde jako lepší řešení, protože např na Facebooku člověk může přímo blokovat nějakého uživatele, pokud mu začne posílat spam ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ignawin,

prosím nezakládejte další stejný dotaz na stejné téma, na které jste již dostal odpověď.

S Tomášem opravdu chceme Finančníka provozovat na co nejjednodušší úrovni. Fórum je tu především proto, aby lidé spolu mohli komunikovat o tradingu a např. diskutovat k našim článkům. Další funkce nemá. Proč? Protože zkušenost s několikaletým provozem fóra ukázala, že každá podobná funkce s sebou přináší dalších X starostí.
Ti co zde pravidelně publikují vědí, že vždy se najde cesta jak se spojit s někým konkrétním. A pokud přijde začátečník a jeho první starostí je, jak dostat kontakt na někoho zkušeného, kdo se mu bude osobně věnovat, tak prostě taková cesta zde bohužel není a zkušenější zase chápou proč...

Je to přesně jak píšete - pokud se chcete "sociovat", tak jděte na Facebook nebo Twitter. Každá služba má svůj smysl, toto je web, kde se s nažíme já a Tomáš předávat své zkušenosti s tradingem, nikoliv sociální síť.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...