Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Pomalu se chystá NinjaTrader 7, co nabídne?


Doporučené příspěvky

shapel Napsal:
-------------------------------------------------------
> Chtěl bych se zeptat, zda opravdu ta starší verze
> 6.5 nejde na 64bitových operačních systémech? Z
> článku je patrné že ne, nerad bych je instaloval
> zbytečně. Děkuji.
>
>
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 08.10.
> 08:06 uživatelem shapel.


Mám doma Visty Bussiness 64 bit a na nich mi NT 6.x nejde zpustit a tak už se těším na verzi 7, která již bude mít podporu pro 64 bitové operační systémy.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

shapel: jistěže NT 6.5 jede na 64-bitových systémech, stejně jako ostatní 32-bitové programy (např. MS Office 2007, které jsou z drtivé části 32-bitové). "Podpora 64-bitového prostředí" zmíněná Petrem v článku znamená existenci nativně 64-bitové verze, která využije 64-bitový procesor a systém, což se projeví zejména při výpočetně náročných operacích. Většina softu na 64-bitových systémech je stále 32-bitová.
katzz: důvod, proč ti NT nejde spustit, bude jiný, než si myslíš. Kombinaci NT 6.5 + Vista x64 zde zřejmě používá kdekdo, včetně mě :-).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jak je vidět, máme se na co těšit. Doufám že se novou verzí podaří odstranit jeden malý zádrhel. A to: sestavil jsem si strategii na vstupy podle svého OS a přepsal ji jako indikátor - takže se mi v grafu vykreslovala v podobě šipek a popisků. Cca 3 dny to fungovalo a pak utrum. Teprve když jsem si otevřel nový graf - ale jen s 2 denní historií - tento můj indikátor se opět objevil. :D (Předtím jsem měl nastavenou 15 denní historii.) Asi verze 6.5 nestíhá vykreslovat delší historii.
Jen doufám že takto zkrácená historie už bude dostatečná. Je to totiž velice příjemné nechat 80 - 90% práce se vstupy na počítači a sledovat jen "dynamiku trhu" a podle toho vstupovat a vystupovat z obchodů přes zapnutou funkci Chart trader.

Ps: Takže, jestli máte Petře možnost ovlivnit vývoj tohoto programu svými připomínkami, zkuste můj problémek vývojářům přeposlat.
... a možná že avizované 64-bitové prostředí to vyřeší - to nedokážu posoudit, tolik zase počítačům neholduji ... ;)

Tatanka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...