Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

yamato:

100Usd. Samozrejme je potreba dodrzovat pravidla MM. Vstupni signal byl na predchozi svicce, ale tam byl ten SL hodne velkej, takze bylo treba pockat a vstoupit za lepsi cenu.

(-) Musim rict, ze to bylo na hranici myho MM, tohle samozrejme nejsou moje normalni stopky :)
(+) Momentalni velikost svicek byla v kontextu trhu OK. Vsechno je to proti "normalu" rekneme 2x zvetsene
(+) Pattern je dlouhodobe velice silnej, takze jenom proto jsem do toho sel.

Zdravim

P.

Odesláno

Zdravim, muj dnesni obchod. Jsem hodne nespokojenej s vystupem, bohuzel kvuli zvysenemu adrenalinu jsem nevystoupil tak racionalne jak bych chtel. Prilis jsem se soustredil na RRR a ne na situaci na trhu Trh nakonec na muj teoretickej PT dosahnul, takze pro dnesek konec. Porad je nad cim pracovat. P.

16875

Odesláno

mortIIs_de

Zda se, ze vstupni signaly mame hodne podobne. I ten druhej vstup by souhlasil. Je zajimavy videt, jak tam s ruznymi indikatory vetsinou skaceme do trhu podobnym zpusobem :) Ja se to snazim mit maximalne jednoduchy, obchoduju divergence do i proti trendu.
Jeste k tomu dnesnimu obchodu: Pri takove volatilite podvedome tlacim na snizeni risku, co se bohuzel promitlo do toho ustrasenyho vystupu na HOD, v zasade to bylo poruseni planu. Proste jsem podvedome "neuveril" ze trh je schopnej dosahnout na tak vzdalenej (v poctech ticku) PT. Beru to jako urcitou vystrahu do obchodovani vetsich objemu. Ty popisy na screenech vypadaji trosku chaoticky, ale pisu je tam "real time" v zasade okamzite po transakci.

at se dari

P.

Odesláno

Zdravim, tak dneska trochu podle ocekavani. Jenom diky vlastni chybe v nastaveni PT pri obchodu #3 jsem paradoxne neskoncil na dennim maximu ztrat. Obchod #4 uz byl porusenim planu. PS. oprava k obchodu #2, vstup MW long P.

16888

Odesláno

Remarque:

Zdravim,

Po pauze to opravdu neni jednoduchy :). Osobne ale nemam prilis rad rychlokvasky, takze zacit znova je urcite v poradku. Presne tak. NQ je pocitanej stejne jako ES, kde je moznost v pripade uspechu plynule navazat...
Ja mel od burz rok volno z pracovnich duvodu. Od zacatku roku jsem v tom zpatky po "usi" a davam tomu konecne to co bych chtel. Zatim si pomaham i timto kazdodennim prispivanim, skoda, ze je tady pomerne mrtvo.
....takze urcite bych do toho s hlavou sel :)

P.

Odesláno

Pavle, to že nikdo nevkladá žádné příspěvky, neznamená, že toto vlákno nikdo nečte. Já si vždy tvé screeny s chutí prohlédnu. Takže budu rád, když v tom budeš pokračovat. Taky rád obchoduju NQ právě kvůli malému risku.

Odesláno

Zdravim, jelikoz mi v soucasne dobe po uprave vyse marginu a vysoke volatilite nevyhovuje z hlediska meho mm trh TF, zameruji svou pozornost vice na NQ. Pro zajimavost prikladam mou dnesni analyzu. Ten vstup long na 1,2,3 a pruraz HOD byl mozny casovat i drive na 1,2,3 u 1tf, ale i tam by vyzadoval SL minimalne 80$. to Pavel 73: zverejnene screeny jsou zajimave. Obchodujes take live predpokladam. Uzivas rizeni pozic s vice kontrakty, nebo obchodujes na jeden vstup a jeden bod vystupu? Preji vsem mnoho uspechu. romanrak

16892

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...