Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Trading a život u moře – rok poté


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 42
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Takisto sa pridávam k názoru, že tento článok je naozaj veľmi dobre motivačne ladený. Super

Ale takisto sa stotožňujem s posledným odstavcom a hlavne s myšlienkou "proč to nejde". V súčasnosti je to naozaj tak. Ľudia sú pohodlní a ak vidia, že je potrebné niečo pre niečo spraviť tak začnú rozmýšľať nad tým prečo nie, preťo by to nebolo dobre namiesto toho, aby si za to sadli a začali veci riešiť jednu po druhej. Najťažšie je začať, ale ak človek začne a rieši jednu vec za druhou, potom to už nevníma ako problém.

Veľa úspechov

marcossoft

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Prima clanek a dobre povzbuzeni. Pro me by sice more asi nebylo to prave ale urcite je zajimava myslenka zbavit se starych stereotypu a usporadat si zivot podle svych predstav. To je zatim hudba budoucnosti, muj aktualni cil je skoncit mesic na nule. Ale jak je napsano v zaveru - je treba resit jednu vec po druhe a pak uz to nebude problem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Super článek. Tento druh motivace mne vždy nabijí k další práci. Obzvláště když z okna pozoruji zasněžené pole. Přeji hodně zdaru se studiem španělštiny a velice se těším na článek o selektivnosti obchodů, jelikož toto téma řeším již nějakou dobu a bližší podnět "kudy se vydat" by byl moc fajn.

! GOOD LUCK TRADERS !

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nedavno jsme se s pritelkyni rozhodli, ze odjedeme do Spanelska a budeme sve projekty delat pres internet prave tam. Tento clanek je pro jen dalsi signal ze delame dobre (ikdyz tech signalu prislo hodne uz predtim ;) ). Takze diky Petre za dalsi signal :) Bez televize jsem se naucil zit asi pred rokem a clovek az neveri kolik ma najednou volneho casu, doporucuji :)
Mimochodem, striham si metr do odjezdu jak moc se tesim :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...