Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

images mě to nevezme už počitač, můžeš prosím tě otestovat na 5000 nastavení co uvaděl kuci gbp/usd 30 min a tuším že lisakus eur/usd 30 min Nastavení EUR/USD 30 minut 1 LRMA 28 Simple 1 LRMA 96 Ex časový filtr ne SL 60 Trailing SL ano 75 pips PT ano 99 a obrázky na druhý pár. Díky

1633

1634

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images
připojil jsem tam ten tvůj upravení , ale mě to ukazuje pořád angl. a design je také pořád stejný :S
jeden dotaz k tomu testu: je tam uvedeno největší ztáta okolo 90 pipsů ,ale nastavení SL je 40 jak to že mohlo dojit k takové ztrátě?

Odesláno

To TEQUA
Zatim jsem to zkouzel jen na 30min grafu, nemel jsem na to moc casu :-)

To images
PD se mi moc libi, clovek hned vidi jak by na tom mohl byt ;-)

O vikendu zkusim napsat EA pro MT4 zalozeny na KAMA a otestovat to v nem za delsi obdobi.

Jirka

Odesláno

Standby:
To není možný, teď jsem si to schválně importoval, jestli jsem se nespletl a nespletl- je to ta moje úprava. Tak nevím, kde je chyba.
Až budu mít trochu více času, tak si projdu všechny zde uveřejněný slibný nastavení a nějak to zpracuji. Výsledky buď uveřejním tady, nebo Ti je pošlu na e-mail, abych to tady zbytečně neplenil obrázkami.

Odesláno

images
Neviem cim to je, ale ked som si stiahol ten tvoj ASIDKOMPLEXMATIMEPDcz.vttrs nastal problem ako ma Standby a to ten ze nezobrazuje PD :S
Kde moze byt problem??

Odesláno

Images
z mého PC dostanu maximálně 3500 svíček. Testoval jsem nastavení co zmiňoval někdy Sid LRMA 13 EXP, LRMA 89 EXp na gbp/usd 30 min. Na těch 3500 svíčkách to dáva 1100 pipsů, prubni to na 5000. Dík

Odesláno

Nenapadlo mě, že by mohl být problém v tomhle. Ten upravený AOS jsem exportoval se změněným názvem v té formě, že ve všech řádkách (jméno, zkrácené jméno, maska popisku) bylo za původním názvem přidáno "........PDcz"
Divný, že se Vám to načetlo s původním. ALe hlavně, že jste si poradili... :-)
Standby: OK, proženu pár zmíněných nastavení 5 tis svíčkami a co bude stát za to, dám na sklo.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...