Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
michal-administrator

Mirus Futures - Zen-Fire II

Doporučené příspěvky

Alexik30:
Ano v demu vse to funguje v lite verzi od MF bouhzel ne. Po zalozeni uctu staci zmenit licencni cislo (help-> license key) nic se nemusi instalovat znova. Licenci by mel broker dodat mailem a s touto licenci jde obchodovat pouze u nej.
Co se tyce indikatoru tak sem to myslel tak ze v lite verzi neni kompilator a editor. Jiz naprogramovane indikatory se pouzivat muzou. Muzou se i pridavat hotove poruznu stazene treba z fora Ninjatraderu.

Do zacatku je MF myslim dobra volba data i software zdarma co vic si prat. (bouhzel ted jiz plati omezeni ze pro data zdarma je nutno udelat aspon 5 obchodu mesicne nebo zaplatit 25$) i tak je to vyhodne a neni se ceho bat.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
LeeTo: Moc děkuji za přesné vysvětlení ! S těmi 5ti obchody jsem to četl.
No jsem na live docela natěšenej. Ale zatím jsem hodně opatrnej. Hlavně se psychicky připravuju na to, že chci dodržovat plán úplně a bez vyjímek:)) Doufaám, že to půjde:)
Alex

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Můžu se zeptat, funguje Vám připojení na Mirus/Zen v Ninjovi? Dneska jsem ze přestěhoval, net mám přes O2, všechno vypadalo OK, ale ve 13.45 mi spadlo spojení a netuším, jestli je to problém Zen Fire nebo můj. Díky.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Pánové,

doporučuji vyměnit poskytovatele připojení, tipnul bych si, že máte všichni O2. Zen-Fire běží celý den bez problémů, mám ho puštěný už od 8:30 a bez problémů (u UPC).

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Je pravda, že mám O2. Ale není mi úplně jasné, jak by to mohlo způsobit připojení k Internetu. Připojoval jsem se v 15:15 a chybí mi úsek dat od 13:31 - 14:02 a 14:31 - 14:58. I když jsem teď dal Reload All Historical Data, tak se díry v datech nezaplnily. I když je možné, že si Ninja myslí, že tam ty data jsou a ten reload jen předstírá.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
dobre odpoledne,

potrebuju zjistit jednu vec: stava se mi, ze na 1 min tf (napr. trh TF v hlavnich obchodnich hodinach) mi dojdou odecitaci stopky svicek na 00:00 ale nenaskoci dalsi bar ale tika dal treba dalsich 30-50 vterin a pak teprve naskoci dalsi - v tomto pripade na zbylych 10-20 vterin (pochopitelne se dal pricita volume).
Konzultoval jsem to s Mirusem a odpovedeli, ze na obchodovani doporucuji vypnout firewall i antivirus, coz se mi zrovna 2x nechce.
Mate s timto problemem nekdo zkusenosti?? ... a jak jste to vyresili??
diky a happy trading
pajus

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
pajus kucera
mal som podobny problem, skus vypnut synchronizator casu ak nejaky pouzivas a potom chod do hodiniek win (kliknutim na hodinky v liste dolnej) / Zmenit nastavenie / internetovy cas (zalozka) / zmenit nastavenie / a skus si synchrionizovat stamad cas. Mne to robilo toto co popisujes ked som pouzival D4 time synchronizator a synchronizaciu vo win som mal vypnutu.
Tak skus

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Včerejší výpadek podle mě nebude providerem připojení.... mám O2 a pak záložní mobilní připojení a UFONa. Ani na jediném jsem se nezalogoval. Ani na záložním NTB. Díra v datech i po reloadu jasně značí chybu na straně ZenFire. Naštěstí to není moc časté...

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
ad odchylky v odečítávání)

já tam mívám odchylku kolem 5-10 sekund na 1/min bar..nejčastěj v té formě, že se dokončí jedna svíčka, ale druhá se nezačne vykreslovat a ani bartimer neodpočítává..až pak naskočí další svíčka a bartimer je rovnou třeba na 0:56..ale věřím, že se tam zpětně dokreslí správně aspoň high a low (tj. že např. úsečka není celkově kratší o 3 ticky výškově, které se vytvořili v rámci těch 5 sekund)..řekl bych, že to je nedokonalou odezvou internetu..ale je trochu divné, že hapruje ten čas (bartimer)...že tam je třeba místo max. 5:00 na 1min tf někdy 5:05 na začátku svíce...apod..

stranger: D4 jsem zkoušel vypnout a před seancí zesynchronizovat ve win přes ovládací panely, ale žádný úspěch..

každopádně i kvůli tomuhle jsem upustil od strategií postavených na přesnosti tvarů svíček...protože pak můžou být při reloadu signály někde jinde a jinde naopak nebýt..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
ad včerejší výpadek)

souhlas s Maxwellem, i podle mého jednoznačně šlo o chybu providera dat, ne internetu..takže nezačínejte odhlašovat O2..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
telekom bych odhlasil i tak :-), ale nemuze byt nejaky problem treba se samotnym NT? Pouzivam dva programy, jeden na grafy a NT na zadavani obchodu. V NT obcas vznikaji diry v datech, ale druhy program funguje bez problemu. Diry v Ninjovi zaplnim az po skonceni seance, kdyz nahraju data z download manageru. Takze v zenfire bych problem nevidel a pokud to nebude u vas O2, tak to jeste muze byt Ninja. Ale jak to resit netusim.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
yax:

pamatuju, že i s UPC byl nějaký problém s porty a NT..navíc každý nemá možnost zřídit UPC kvůli horšímu pokrytí, pokud vím správně..O2 jako operátora teda rozhodně s jeho politikou "stálé zákazníky škubejme co to de, novým mažme pár měsíců med kolem huby a pak je taky škubejme" vůbec nemusím, ale je pravda, že od přechodu z bezdrátu na ADSL jsem měl snad 2 výpadky za cca dva roky a stabilita je ok..takže já jsem zatím spokojený po technické stránce..

jinak s těmi dírami v datech to připojením myslím fakt nebude už protože to zpětně nejde reloadovat přes Reload hist. data, ta díra tam pořád zůstává...tohle se objeví jednou za dlouhé měsíce a myslím, že to bude na straně Zen-Fire..každopádně nadhodím dotaz na support NT..nejsem technik, takže lepší, když se k tomu vyjádří oni..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
majkll

na ty diry pomuze tools/historical data manager/dowload data, to mi zatim vsechny diry zaplnilo, ale vzdy az po skonceni dne.
S UPC jsem mel problem v souvislosti s tickovymi grafy na starem NT 6.x, ale to uz je nastesti velmi stara historie.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.