Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Spolupráce IB - SIERRA Chart


PET

Doporučené příspěvky

Dobrý den všichni,
jelikož si chci po prázdninách otevřít ještě jeden účet na ID obchody u IB a k tomu pořídit SIERRU Chart místo svý drahý FsXtry, potřeboval bych Vás požádat o nějaké informace. Předně bych se chtěl ujistit o tom co je pro mě důležité. Globex trhy se prý dají u IB obchodovat, ale na demo verzi nefunguje Euro, což je pro mě nejdůležitější.
1. Obchodujete EC na IB, čili je to jenom omezení demoverze?
2. Sierra nějakým způsobem spolupracuje v ID datech s IB. - to chápu, ale já bych potřeboval ještě zpožděné (stačí) grafy na na všechny pitové komodity. Dají se data pro tohle rozšížení někde sehnat - u Sierry zadara, nebo si musím připlatit za další zdroj dat? I když u počítače trávím spoustu času jeho střevům nerozumím a programům už vůbec, jsem vyložený "uživatel".
Rád si do grafů maluju, využívám indikátory a ideální a nejjednodušší by pro mě bylo mít jeden soft.(Sierru?) pro všechny eventuality. Na internetu jsem zpožděný grafy s možností grafiky a ještě aby mě graf chodil "tick by tick" nenašel
Máte někdo jeden grafický software jak pro ID tak pro denní pitové obchody? ( mimo FsXtry - tam mám všechno, ale hodně drahý)

Dík Za odpověď
PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobý den, PET.

K Vašim dotazům:
1) EUR (globex) v IB běhá. Sám obchoduji. Takže žádný strach. :-)
2. Zatím jsem nikde nezjistil nic o zdroji parketových (třeba i zpožděných) dat do Sierry. Obávám se, že Sierra ( www.financnik.cz/exe/sierra/ ) zatím žádné rozhraní pro poskytovatele on-line pitových dat nemá.
Jinak s IB funguje Sierra skvěle - pokud máte účet u IB, pak máte vlastně živé grafy zcela zadarmo.
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím PET, Jak uz jsem zde nekolikrat postoval pokud chces do grafu kreslit, posunovat si je vlevo v pravo, upravovat vzhled nebo pracovat s indikatory a nevadi ti ze data jsou zpozdena tak jednoznacne doporucuji Free Interaktivni Java Grafy, nic lepsiho zadarmo na netu nenajdes (aspon ja jsem nenasel :D ) na adrese http://www.tradesignals.com/ klikni na register, vypln dotaznik a odesli, je to zdarma a nechodi mi odtamtut ani zadny spam, registrace je nutna aby se ti java grafy zpristupnily, taky je nutne mit ve svem pocitaci nainstalovanou novejsi verzi javy (to poznas ze ti najede butonek launch, pokud nenajede mas starou javu a je tam navod a link jak ji ihned aktualizovat) no a pak to uz fici, prikladam obrazek jak to vypada... PS: Doporucuji symboly svych trhu vyhledat v mistnim vyhledavci, protoze se do aplikace pisou trosku v jinem trochu formatu napriklad ESU5 ti napise ze nelze zobrazit protoze se musi zadat @ESU5 - vse najdes na jejich strance vysvetlene... (tu)

98

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pánové, díky moc za odpovědi.
Asi ten Tradesignal budu zkoušet až se zbavím FsXtry, protože ta se nesnáší s poslední verzi Javy. Už jak jsem zkoušel demo od IB a nainstaloval poslední verzi tak se mě FSXtra cukala a dělala neplechu. Jinak ten graf vypadá solidně.
Ještě jednou dík a hodně $$$
PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Spajku, díval jsem se na ty stránky. Grafciký systém je fakt dobrej, ale nenašek jsem tam nic o zpoždfěných datech zdarma. Připadá mě to to stejný jako SIERRA, kde to musíš nakrmit nějakými daty, jen o trošku dražší. Ty ten program máš ve spojení s IB a máš tam opravdu zpožděný grafy ostatních neelektronických komodit za cca 40$/měsíc?
Zdraví PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravám všechny tradery,
jen malá poznámka. Od posledni verze 848.8 lze řadu indikátorů zobrazit přímo v grafech IB ( v okně grafu CHARTS/ADD STUDY ) - takže kromě TWS už není potřeba žádný další soft. Samozřejmě toto řešení není na úrovni komerčních plnohodnotnych programu pro analizu grafu, ale zase je vlastně zdarma včetně ID dat. Jediná nevíhoda je, že data zobrazuje od zalogovaní a nelze si vyvolat data předchozí.

S pozdravem

Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Taky se mi ty grafy zdají čím dál lepší, ale zlatím zlatá Sierra, javascriptový grafy mi zatím k srdci nepřirostly :)
Jinak data v IB lze zobrazovat i zpětně - alespoň mě to tak funguje. Tj. po nalogování vidím historii grafu po dobu "co se vejde na obrazovku". Tj. nejde skrolovat do historie, ale není to tak, že bych měl po zalogovaní prázdnou plochu.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • 1 month later...
×
×
  • Vytvořit...