Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Jak profitovat ve dnech s nízkou volatilitou


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 43
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To je pak ale zase jen 200 USD za den, tedy podle www.stream.cz/uservideo/85241-felix-holzmann-statistika , pravda tady ale s 16% bonusem za nutnost užití vyššího marginu, ušetření poplatku za RT, ale i držení ve spánku přes noc (s tím, že stopkou se to nedá moc jistit neb cena se vrací). :)

Nedá ono se před close vyskočit a když už tak na stejné, i o poplatek lepší, ceně druhý den naskočit? Někdy to ale uteče gapem což však může s výhodou potvrdit trend.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Tomáš,

pokiaľ budeš vstupovať na základe uvedenej štúdie iba do smeru LONG, tak z toho ROBUSTNÚ stratégiu pravdepodobne nevydoluješ. Vo všeobecnosti nízka volatilita vyvoláva vyššiu, ale tak ako trh môže ísť nahor, takisto môže ísť nadol. Zmení sa charakter trhu a buď Ti nebudú chodiť vstupné signály (ak vstupuješ na breakout), alebo sa Ti stratégia úplne rosype.

Pato

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Jde o indikátor psar. Je můj oblíbený. S malým stopem, nejsou velké ztáty. Po otevření trhů bývá stop větší. Záleží na oklolnostech.
Dnes jsem vstoupil na DJ v 14:44 na hodnotě 14409. Stopka na 14407. První target jsem vystoupil s 10 ticky. Další jsem uzavřel na 14435. Zbytek mám ještě otevřený. Stop pro zbytek držím na 14420. Posunuji ho podle vyššího tf.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Takže, abych to dopověděl, poslední jsem uzavřel na 14430. Dnes už končím. Někdy ještě obchoduji večer ted podle zimnho času po osmé, jinak po deváté hodině.
Mám nejraději vstupy. kdy mi trh nabídne malé stopky. Má to výhodu, že můžu obchodovat mnohem více kontraktů. Při rozjetí trhu v mém směru je pak zajímavý profit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

MNovak:
Ďakujem za odpoveď.

Pravdu povediac ma hneď napadol PSAR, ale keď som ho dal do grafu, vychádzalo to úplne ináč. Nenapadlo ma úplne iné nastavenie parametrov ...

Zaujímala by ma ešte vaša percentuálna úspešnosť. Na tak malom tf predpokladám, že bude dosť nízka. Pri takom nízkom SL.

A ešte ma zaujíma, prečo idete na YM? Sú to trhy s malým dolárovým tickom/bodom a teda je potrebné ísť s väčším počtom kontraktov pre zaujímavé zisky, čo sú vyššie výdaje na strane komisií. Pritom je to trh skôr pre začiatočníkov. Alebo práve preto? ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...