Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

T SIM+


legis

Doporučené příspěvky

  • 3 týdny později...
  • Odpovědí 261
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím,
pokoušel jsem se instalovat TSIM+ a i přes změnu místního nastavení (v oddělovači) mě to v závěru háže hlášku že něco mu chybí. Po přečtení manuálu IB mě právě tento program zaujal svou jednoduchostí a logikou a proto bych se potřeboval přes tento problém nějak přenést. Měl někdo podobný problém s instalací TSIM+?
Díky PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PETře, nemáte přístup do diskuze kurzu ID? Tam se to několikrát řešilo. Nejste jediný připad. Já měl taky problémy. Musel jsem např. stáhnout a nainstalovat API, které se stahuje na stejné stránce (ta ikona je hned vedle). Někdy mi nešla instalace, tak jsem instaloval v nouzovém režimu. Na jednom počítači jsem to nerozjel vůbec. Nevím přesně, co Vám to hlásí. Pošlete sem obrázek.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Bolijo k diskuzi na ID obchody přístup nemám - bohužel. Zkoušel jsem instalovat API a při instalaci mě ro napsalo error: ¨že ve Windows - system32-Olepro32.dll is in use and cannot be intalled. přitom nemá nic rozjetýho.
Ale teď už jsem pokročil, chyby v instalaci API jsem ignoroval a už se mě povedlo naintalovat i TSim+. Vyzkouším jestli to funguje.
Udělal jsem s těmi ignoracemi dobře? Mám rtochu strach aby se mě to nezašmodrchalo.

Díky za Váš zájem
PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já ani přímo v platformě příkazy zadávat neumím ;) Nebo asi umím, protože jsem to na začátku zkoušel, ale už si to ani nepamatuju. Tsim funguje dobře, nemůžu to srovnat, to jsem fakt nezkoušel, ale rychlost musí být stejná. Je to absolutně primitivní obslužný program. To je právě bomba. Přímo v platformě bych se vůbec nechytal. Se spolehlivostí jsem zatím neměl problém.
Myslím, že za jeden den se s ním dá naučit pracovat i bez návodu.
Jinak kurz ID není jen vysvětlení, jak fungují trhy, ale dostanete informace i o softu a dalších věcech. Na fóru je vše rozebíráno. Takže všem, kdo se váně zajímají o daytrading, bych ho doporučil. Ušetří to spousty času. B

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Bolijo, díky. Jak si to tak testuju - vážně je to uplně svěle jednoduchý.
Je pravda, že takový školení je určitě dobrý. Pro mě škoda, že tady nebylo před 3 roky kdy jsem se o to začal zajímat. Ušetřil bych pár tisícovek :D a byl bych dávno za vodou. Pravda, zaplať pánbůh, ža zatím aspoň plavu.

Jinak díky za pomoc a pár v zelených přeje
PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Bolijo, pomalu mě jímá hrůza. Sotva jsem to poprvní rozchodil - teď tady tohle, nevím co od toho čekat do budoucna.
Nerad bych si zašvihal počítač nějakejma souborama co nejdou ani vymazat ani obnovit. Teď se mě to nějakým zázrakem podařilo rozchodit. Sám nevím jak. Jakoby jsem to nainstaloval znovu všechny chybový hlášky jsem ignoroval a jede to, nevím ovšem nakolik funkční to bude naostro a s IB. Jsem zvědav.

PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...