Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dnes zucastnil seminare poradaneho zdarma spolecnosti ARDEUS a musim rict, ze tam prednasejici vcelku slusne napadal server Financnik.cz i jeho zakladatele, tedy Tomase i Petra. Doslova tam bylo receno, ze Financnik.cz je prelozena kopie ze zahranicnich zdroju, a ze dle jeho nazoru Tomas ani Petr nikdy neobchodovali a zde uvadene strategie jsou nesmyslne a nefunkcni a kazdy musi zakonite skoncit v minusu ... Plus hlaska ze tento server je diskusnim forem od tenageru pro tenagery, to me virtualne dostalo do kolen.

Muzu vam vsem rict, ze to jsem tedy na tomto seminari necekal, bylo to hodne neprofesionalni - stejne tak jako zminka o Repikove manualu 'za ktery date pet tisic' - coz jednak neni pravda a jednak lze castku za manual za urcitych podminek ziskat zpet - o tom ale sikovne pomlcel.

Osobne z toho mam pocit asi takovy, ze propaguji pouze svoje CFDs a vsechno ostatni je spatne.

Puvodne jsem mel chut jit na jejich dalsi placeny seminar, ale po tomto bezduvodnem navazeni se do konkurencniho serveru/firmy (a Financik.cz jse zrejme konkurence velika, jinak by se do tohoto serveru a jeho zakladatelu prednasejici tak neopiral ...) tam rozhodne nepujdu.

Jsem rad, ze jsem na to po dnesku prisel a penize muzu vlozit do kurzu poradanych zde na Financnik.cz - jeden je jiz zaplacen a druhy je objednan ...

Tomasi, Petre, hodne stesti. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 35
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

take jsem si puvodne vyhlizel nejaky kurz zdarma,ale uz i na internetu se vetsinou u ruznych spolecnosti nachazi tolik "zajimaveho" cteni o konkurenci,ze me to hned odradilo. Naopak se momentalne tesim na duben,jelikoz jsem si zaplatil k narozeninam kurz ID (lide kolem me nemaji poneti o co jde :) .Nemusim se obavat,ze to jsou ztracene penize,protoze uz i diskusni forum a clanky psane Petrem a Tomasem na financniku vytvareji velice kvalitni zaklad a vse si to muzu overit v "praxi" na papire :) .

Hezky den preji vsem
Robertino

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Infiniti,
díky. Jak už jsem psal několikrát, trading je business kde musíte věřit především sám sobě a informacím, které si stavíte na vlastních zkušenostech.
Finančník je celkem pochopitelně trhem v oknu řadě subjektům v tomto malém českém rybníku. Jsou zde volně k dispozici informace a rady a to je ve spojení s vysokou návštěvností serveru pro komerční subjekty velmi nebezpečné. Samozřejmě že s Tomášem neustále slyšíme, jak nás několik podobných firem pomlouvá, naváží se do diskuzího fóra, do povrchnosti článků které jsou „přeci ve stejné podobě všude na netu“, ale je přitom zajímavé sledovat, jak se tyto stejné firmy snaží jít „podobnou cestou“, kterou jsme na českém internetu vytyčili.
Je skutečně na každém, jaký zdroj informací si najde a koho informace použije k tomu, aby vydělal více peněz. Naštěstí to skutečně funguje tak, že každá podobná „negativní reklama“ přivede mnoho zajímavých a inteligentních lidí na tento server, z čehož máme s Tomášem upřímnou radost. A jestli je toto fórum doupětem teenagerů, jestli si většinu příspěvků vymýšlíme (jak řekl jiný český „guru“) je skutečně na posouzení každého člověka a. Já jsem za sebe rád, že toto diskuzní fórum má naopak velmi solidní úroveň a že se zde řada lidí jednoznačně posouvá v tradingu vpřed.
A o to jediné by zde mělo jít – jak se posunout zase o kus dál v tradingu.
Osobně jsem si trading zvolil právě proto, abych se mohl povznést nad podobné nechutné konkurenční taktiky a jít si vlastní cestou bez ohledu na to, co si kde kdo říká.
A je to opravdu osvobozující :)
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Peter:
myslím, že ste presne vystihli to, prečo je Finančník tŕňom v oku toľkým konkurenčným spoločnostiam, webovým stránkam príp. fóram. Práve včera som sa rozprával so svojim švagrom o štruktúrach rôznych fór. A zhodli sme sa na tom, že práve dostupnosť informácii bez potreby registrácie prípadne poplatkov robí tento web takým atraktívnym. A to nehovorím už o kvalitách informácií, ktoré sa tu nachádzajú.
Skutočnosť je taká, že väčšina fór vyžaduje registráciu, aby si človek mohol prečítať príslušné príspevky a to veľa ľudí nie je ochotných, keďže nevedia, či to ktoré fórum bude pre nich zaujímavé. Oproti tomu na Finančníkovi je možné čítať si všetky príspevky (okrem VIP vlákien) bez nutnosti registrácie.
Takže: Tomáš, Peter:skvelá práca (tu)
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

I kdybych nakonec v tradingu neuspěla, což se může stát, Finančník mi ukázal i jiné cesty, než jenom ty, co vedou k penězům, což je skvělá věc, nelze ztratit, lze jen získávat, pánové díky. Zlé pomluvy jsou nízké a obrátí se vždy proti tomu, kdo je jejich tvůrcem. Patří k běhu světa, s tím nic nenaděláme, ale co můžeme udělat, to je, jaký postoj k nim zaujmeme. Aby nám kdokoli mohl ublížit, musíme mu to nejdříve dovolit.
Hezké dny, Iveta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Hidalgo:
...Aby nám kdokoli mohl ublížit, musíme mu to nejdříve dovolit...
Fantastická myšlienka (tu). Toľkokrát som ju už počul, ale v rôznych súvislostiach vždy nadobúda nový a nový rozmer. Aj keď niekedy je veľmi ťažké aplikovať ju do skutočného života. A práve ľudia okolo Finančníka robia (veľakrát aj nevedomky) tú náročnú časť práce, kedy svojimi radami, myšlienkami, postrehmi, ale aj podelením sa o vlastné problémy, pomáhajú v posiľňovaní imunity voči ľuďom, ktorí chcú človeku ublížiť.

P.S.: Nepochybujem, že v tradingu uspejete, keď sa budete držať svojej nastúpenej cesty. Veľa úspechov... :)

To sebik:
tak ok, môžete si doviesť teda starých rodičov :D.

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Trochu jsem se o Ardeus zajimal, hlásaj že nejsou brokeři ale odvolávají se na další společnost se kterou spolupracujou a ta broker je a navíc registrovaná v Belize, což nevim jek vám ale mě moc důvěry nedává. Navíc tam lákají na nejlepší pákový efekt, 200:1..?Tomu nerozumim, oni snad mají svoje trhy..?
Asi je to mezinárodní společnost která se snaží tady prorazit a Ardeus je jejich dceřiná společnost která má za úkol vyškolit tradery kteří si pak u nich otevřou účet...
Andrija ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

P.S.: prosím nechť se toto vlákno nezvrhne do nějaké "reciproční" házení špíny na jiné subjekty - viz pravidla diskuze.
Skutečně není našim zájem drbat zde "konkurenční" weby a služby a drobit tak naši pozornost a sílu, kterou jinak můžeme věnovat tradingu.
Děkuji za pochopení,
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To andrija:
Ja som sa tiež dostal ku komoditám (teraz už čisto forex) práve cez webovú stránku tejto spoločnosti. Zakúpil som si aj ich manuál ku komoditnému obchodovaniu, ale úprimne povedané, štýl v akom je napísaný nie je veľká pomoc pre úplného nováčika, keďže je písaný dosť zložitou formou a vyžaduje aspoň minimálne vedomosti z tejto oblasti. A leverage 200:1? Na Fx mám účet u brokera s leverage 400:1... Takže tiež nič unikátne...
A s Tvojou poslednou vetou nemôžem nič iné, len súhlasiť.
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím kolegy (i ně) !
Na Finančníku byly jsou a zřejmě budou hlásány "kacířské" myšlenky. A kacíři byly vždy v nemilosti.
První kacířskou myšlenkou je , že by si každý měl se svými penězi hospodařit sám ( a poskytuje se k tomu i návod).
Tohle se přece nikdy nemůže líbit žádné společnosti , která by ráda experimentovala na burzovních trzích za Vaše peníze.
Druhá kacířská myšlenka je , že úspěšnost obchodování v trzích nezáleží na tom, jestli odhadnete zítřejší pohyb trhu , ale na úplně něčem jiném, tj, obchodní strategii a MM. Přece nechcete , aby Finančníka chválili všichni ti guru, kteří kouknou na graf, nebo na polohu planet a s přesností 99.9 % Vám za provizi prozradí , kam zítra půjde trh ?
(A divili byste se , co jich je, a hlavně kolik lidí je ochotno tomu věřit !).
To že potažmo i mě někdo nazval teenegerem mi nesmírně lichotí. tato příjemná představa mi v mých 47 letech dodala optimismu do další práce. Mládí má perspektivu !

ahoj
;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...