Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Interactive brokers


PET

Doporučené příspěvky

Ahoj,
pánové nemůžete poskytnout nějaké reference o tomhle brokerském domě?
Na jejich stránkách jsou intradennídenní obchody na Globexu se zajímavými komisemi kolem 5$ RT. Což mě docela zajímá protože uvaji o změně brokera pro ID obchody za "deep discount" a nerad bych naletěl.
Jsou nějaké zkušenosti s nimi? Komise, počáteční vklad, soft.platforma...?
Předem díky za odpovědi.

PET

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Ja s nimi robím pár rokov a som spokojný. Robím emini kontrakty na indexy, zlato, EUR/USD a hlavne akcie. Je to spolahlivý broker s dobrou customer help podporou (využívam priamo chat help). Soft majú dobrý,neustále ho vylepšujú a umožňujú aj prepojenie cez iné platformy ako napr.medved quote tracker. Odporúčam. Ale pozor, také veci ako kukurica a pod. sa cez nich nedá trejdovať.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat jestli lze otevřít účet u IB a peníze tam poslat až později, třeba po 3 měsících. Po zkušenostech s otvíráním prvního účtu u Harpoonu vám, že to trvá skoro měsíc, než v USA komise všechno schválí.
Pokud mám otevřený účet a zatím neobchoduji, odečítají se mi měsíčně nějaké poplatky? V jaké výši?
Je součástí platformy u IB i real time data, nebo je třeba si datat ještě platit jinde? Vidím, že spousta z Vás používá kombinaci IB a Sierrachart.

Děkuji za Vaše odpovědi.


tominek

Link to comment
Sdílet pomocí služby

IB chce tuším peníze zaslal to 1 měsíce. Schválení účtu trvá tak týden, někdy méně. Pokud se neobchoduje, tak si IB bere měsíčně 10 USD za real data, ale dá se příjem dat i přerušit, takže pak tam jen leží peníze a nic se neděje. Pokud obchodujete, tak se neplatí za data nic. Pokud účet klesne pod 2000 USD, tak za data platíte 20 babek/měs.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...