Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4


Volf

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ako sa v MT4 odhlasuje z účtu? Až teraz som si uvedomil, že zakaždým keď sa prihlasujem, svietia tam všetky moje prihlasovacie údaje, takže ktokoľvek nepovolaný (teoreticky) sa môže prihlásiť na môj live účet!!! :S
Je to na jednej strane pohodlné na druhej strane riskantné...

Pekný začiatok víkendu
Martin :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To setr:
Zadravim, ty sipky pro prodej a nakup jdou zobrazit na grafu... Po probehnuti EA v testeru lze kliknout na "open chart" (zalozka "Settings", uplne vpravo hned vedle zaskrtavaciho policka "Recalculate").

Mely by tam byt videt vsechny obchody vcetne SL a TP. Z tohoto duvodu doporucuji odlisit objednavky barevne napr. buy-modra, sell-cervena.

Dela se to pri odesilani objednavek:
ticket=OrderSend (Symbol(), OP_BUY, 0.1, Ask, 3, SL, TP, "KupTo", MagicNumber, 0, Blue);
ticket=OrderSend (Symbol(), OP_SELL, 0.1, Bid, 3, SL, TP, "ProdejTo", MagicNumber, 0, Red);

Doufam, ze jsem pomohl...

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To glader:
Error 4109 = ERR_TRADE_NOT_ALLOWED.
To se tvari, ze asi nemas zaskrtnute policko Allow live tradeing v zalozce common v EA properties (tusim ze se to okno vyvola stiskem F7).
Ale taky to muze byt tim, ze se odesle moc veci na server a tomu nakou dobu trva, nez to spracuje... tak se nastavuje automaticky nastavuje priznak "TradeAllowed". No a pokud je tento priznak nastave do False, tak to nepovoli EA-cku obchodovat a tudis ani nelze zavirat pozice.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rozhodl jsem se vyzkoušet více demo platforem a MT je další z nich (po VT, GCI, Marketiva) a nejraději bych zakotvil u "nějakého" automatického obchodování. Přečetl jsem výše uvedené překlady, budu je číst opět znova, ale nějak mi "něco chybí" a stále se mi to nedaří rozchodit. Nenašel by se někdo, kdo by byl ochoten třeba na ICQ, mob... malilinko popostrčit ?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...