Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  1. Otevřená sekce

1. 75
      75 příspěvků
  2. Uzavřené diskuze pro absolventy kurzů Finančníka

1. TechLab

Pracovní skupina poskytovaná tradery pro tradery. Naleznete v ní odpovědi na své technické otázky týkající se programů Amibroker, Python, InteractiveBrokers TWS a TradeStation Global.

8,7k
      8,7k příspěvků
      • 4fx
    2. Trading Room

Diskuzní skupina v rámci Trading Roomu.

2,8k
      2,8k příspěvků
      • petr
    3. 422
      422 příspěvků
      • petr
    4. Základy práce s programem Amibroker

Uzavřená diskuze pro účastníky online kurzu Základy práce s programem Amibroker.

194
      194 příspěvků
      • ReDa
    5. FIMS A–Z: Profesionální daytrading orderflow

Diskuze o intradenním obchodování v rámci informací prezentovaných v kurzu FIMS A–Z: Profesionální daytrading orderflow.

29,3k
      29,3k příspěvků
      • Jack
  3. Archiv původních anonymních diskuzích

1. 200,4k
      200,4k příspěvků
  • Statistiky uživatelů

31 615
    Celkem uživatelů
    985
    Nejvíce online
    LuanaMiller
    Nejnovější uživatel
    LuanaMiller
    Registrace
  • Všechny poslední příspěvky

• Nejsem si jistý, ale na tu bych basket určitě nepoužíval. Basket by vygeneroval market příkazy, které budou v méně likvidních trzích které MicroBreakout obchoduje, mít hrozné filly. V této strategii dnes osobně používám pro exekuci MID algo od IBKR. Způsob vstupu zde má určitě velký dopad na to, jak hodně/málo bude strategie reálně vydělávat.
    • Dobry den. Chcem sa opytat ci funguje Trader aj na MicroBreakout strategiu?
    • Dobrý den, tento problém jsme řešili o několik příspěvků výše, pro stažení fills můžete použít skript z příspěvku https://www.financnik.cz/forum/topic/4844-projekt-obchodni-denik/page/55/#findComment-324493 , který řeší chybu commisions a tento postup bude implementován do produkční verze deníku. Pro párování obchodů můžete použít druhý ze skriptů přiložených ve stejném příspěvku, ten ale nemám odzkoušený.  B. 
    • Dobrý den, stále pracujeme se stejnou složkou ResearchOS, jen postupně měníme a doplňujeme její obsah. B. 
    • Dobrý den, ano, přesně tak. B.
    • Dobrý den, soubor CLAUDE.md je třeba vytvořit, research.md smazat. Případně můžete research.md přejmenovat na CLAUDE.md a editovat obsah. B.
    • Dobrý den, podle prvního kroku úkolu si mám vytvořit složku ResearchOS a v ní tři podadresáře. Složku se stejným názvem jsem si vytvořila na konci první lekce. Mám si tedy vytvořit další stejně pojmenovanou složku na stejném místě nebo mám použít přesně tu, co už mám? Díky. Hana  
    • Zdravím Bogdane, zdá se, že všechno funguje výtečně i pokud mám emaily povolené(TRUE), jenom o tom nemám zprávu v poště. Zatím testuji jednotlivé strategie a jejich nastavení (výstupy). Chtěl bych pokročit a nastavit automatické spouštění, ke kontrole těchto kroků se emaily velmi hodí.     Python mám verzi 3.13.6 
    • Dobrý den, Rozumím tomu správně, že když si v adresáři claude-user (na stejné úrovni jako ResearchOS) vytvořím další složku pro nový projekt, mohu pracovat na více projektech zároveň?“ Děkuji Tomas M.
    • Dobrý den, soubor claude.md jsem nenašel. 
    • Dobrý den, soubor se ukládá přímo do rootu složky ResearchOS. B. 
    • Dobrý den, ještě mě napadlo, nemáte dokumenty propojené s Onedrive? Downloader musí běžet v místní složce. B.
    • Zdravím, nedávno jsem přeinstalovával VPS server na novější verzi Windows a během toho jsem přešel i na poslední verzi obchodního denníku. Zde se potýkám s dvěma problémy, adresovanými dříve. 1. Nenačítají se mi "commissions" z IB 2. Nepárují se mi správně obchody v případě, že IB rozdělí příkaz na více plnění. Zde se spáruje jen první plnění, u ostatních se sice oběví poznámka "processed" ale nezapíší se do tabulky dairy. U otevíracího příkazu zůstane "processed"=0 - viz přiložený výpis z fills a diary Přiložený případ zasílám jako podklad pro případnou analýzu problému. Petr  
    • Dobrý den, Prosím o screenshot průzkumníka souborů, kde bude stromové zobrazení souborů tak, aby bylo vidět, kde přesně máte uložen soubor CLAUDE.md  V.
    • Máš opravdu ve složce  ResearchOS vytvořenou složku data a v ní složku daily na téhle cestě? \\wsl.localhost\Ubuntu\home\claude-user\ResearchOS\data\daily\
    • EDIT: duplicitní dotaz, omlouvám se.
    • Dobrý den, po vypsání cmd viz screen. Za 4 nevidím .exe  pak jsem zapsal yahoodata_v4.exe a výsledek screen, tuším problém už na prvním řádku, přitom data jsem si stáhl z odkazu na finančníku, nevím co s tím, děkuji 
    • Dobrý den, soubor je v pořádku, problém se vyskytne pokud jej otevřete kliknutím na odkaz. Některé editory nebo browsery špatně interpretují UTF-8 znaky (např. ty pro stromovou strukturu ├── nebo └──) a pak se zobrazují jako nesmyslné znaky typu â”œâ”€â”€. Když si soubor stáhnete a otevřete přímo v editoru s UTF-8 (např. PyCharm, VS Code), obsah se zobrazí správně. B.
    • Zdravím, otevřel jsem si soubor CLAUDE.md-testovaci z linku, který je uveden v Lekci 3 - domácí úkol. Občas tam vidím skupinu znaků, které nerozumím. Je to tam takto správně, nebo se mi CLAUDE.md-testovaci zobrazuje chybně? Příklad viz. přiložený obrázek.
    • Ahoj, řešil jsem úplně stejný problém a nakonec to fungovalo bez dvou instalací SC. V Sierra Chart musíš mít nastavený Service na Interactive Brokers Trading, ale data brát ze SC Data/Denali. Důležité je v Data/Trade Service Settings oddělit zdroj dat a routing příkazů. Pak se připojíš do TWS kvůli obchodování a zároveň běží Denali feed pro data. Taky pozor na to, že v TWS musí být povolené API a správný port. Mně to párkrát nefungovalo jen kvůli tomu, že TWS po aktualizaci změnilo nastavení. Pokud používáš replay nebo footprinty, Denali je proti IB datům úplně jinde kvalitou. IB data jsou spíš nouzovka. A ještě jedna věc, občas pomůže kompletně smazat starý config Sierra Chart a nastavit vše znovu čistě, hlavně po větších updatech.
  • Vytvořit...