Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ještě dotaz jak docílím, aby zakreslené SR úrovně např na TF30 se zobrazovaly i u TF2? ... v Link's není zaškrtávací políčko ve smyslu link draw object atd...

Odesláno

Ahojte, prosím neviete mi poradiť? Nevykresluje sa mi graf pre YM, všetky ostatné bez problémov. Posledný bar je 31.1.2014 o 21:54, a graf začína barom, keď som dnes otvoril sierru o 17:23. V čom je problém? Vďaka.

26835

• 2 týdny později...
Odesláno

ahojte,
mám prosbu, pokud si zobrazím indikátor TICK, tak se mi stáhne, ale jakoby zamrzne. Abych viděl jak se tick pohybuje musím dát pravou myší: Delete and Download data. Po kliknutí se mi graf doladí k aktuální minutě a zase zamrzne. Zkoušel jsem pro zajímavost dát si indikátor TQCK a chová se stejně.
Dík za radu,
P.

Odesláno

PetrPavel:

mám zcela identický problém, navíc mi to způsobovalo potíže s opakovaným odpojením dat od IB, tak jsem ten graf zavčřel a jsem zase bez potíží s plynulým připojením

Odesláno

Ahojte, nemá niekto skúsenosti s novými dátami od SC ? konkrétne (Sierra Chart Real-Time and Historical Futures Data Feed) totiž to som si ich objednal, všetko prebehlo ok, len ked sa prihlásim cez sierru, tak mi dá na výber v data/trade service settings iba SC Historical Data (data) ale napr. SC Real-time Data mi zmysli a nedajú sa vybrať tak neviem mi spustiť aktuálne data iba oneskorené o cca 10 min. :/ a Message Log mi pri prihlasovaní hlási

HD Request # 9 - Intraday download COMPLETE for YMH14 | 2014-02-17 12:12:30
SC Historical Data - Starting real-time market data updates for: YMH14 | 2014-02-17 12:12:30
The SC Historical Data service does not provide real-time data. | 2014-02-17 12:12:30
Real-time Intraday chart data file updates started for YMH14 | 2014-02-17 12:12:30
Current selected Data/Trading service: SC Historical Data | 2014-02-17 12:27:10

Ďakujem za akú koľvek radu.

rodix

• Vytvořit...