Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Jak jsem zrušil účet


MN

Doporučené příspěvky

Několikrát jsem se zde střetl s názory - že je ....... (obecně nějaký styl obchodování, názor a pod.) cesta do pekel. Prosím ty, co chtějí oprášit jistě traumatické období života, aby přispěli. Zajímá mne autentická svědectví, a do zajista i další zde přítomné, za jakých okolností (chyb, stylů obchodování) lze dojít k velké 0.
Ať se zde vyjádří ti, co si to prožili (samozřejmě live - v přímém přenosu), pokud nějací jsou a jsou zde ještě přítomni.

Váš MN

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 251
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Hloupá připomínka o čtení pro dívky.
Měl jsem ten pocit, že než napadat někoho za styl a nic o tom nevědět, pak je lepší, aby ti, co to zažili, to sem šoupli. Obecná vlákna mne nezajímají, jelikož jsem nepoznal dostatečně Nicky a také mi přijde Fx dost odlišný od ostatních.
Tohle vlákno mělo být trochu o tom, aby hloupě nekecali ti, co o tom nic neví.

Klidně to smaž.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

MN

Ja na rozdiel od teba by som bol za to,aby to vlakno SID nezmazal.Chvilu mi trvalo,kym som vas antistoploss princip vnutorne akceptoval,ako regularny pristup k ziskovemu tradingu. Je vsak tak odlisny od zauzivanych principov,ze ho treba
vnimat inak.Tak ako my stoplossaci berieme SL ako nieco normalne,tak treba brat aj v antiSL systeme vynulovanie uctu ako nieco co ma pomerne znacnu pravdepodobnost.A treba s tym ratat v svojej strategii,psychike,moneymanagemente a mozno aj niecom inom,co ma momentalne nenapada.

herman

Link to comment
Sdílet pomocí služby


MN: metoda obchodů bez SL není doporučenihodna, dovedu si představit obchody bez SL na minilotech a pak s účtem
od 100 K a to jen za určitých předpokladů. Metodě "posadím příkaz a jdu spát, však ono to jednou půjde kolem"
nevěřím ani zamák. Taková vyjádření jsou matoucí a zavadějíci. Pokud je někdo z tradrů ochoten svou metodu
obchodování bez SL podrobněji, zde na fóru rozebrat uvítám to a budu mu vděčný. "Světu mír."
Link to comment
Sdílet pomocí služby

MN
Přečti si laskavě, než budeš zakládat nějaké vlákno Pravidla diskuze - vyjímám:

Neduplicitní téma
Řada témat již byla v diskuzích probírána a nemá smysl zakládat stále nová a nová diskuzní vlákna na totéž. Všem novým účastníkům doporučujeme nejprve použít vyhledávání ve fóru, které je dostupné na adrese www.financnik.cz/forum/search.php?0
Pokud najdete téma které je podobném Vašemu problému, připojte prosím svůj příspěvek na konec daného tématu a nezakládejte nové diskuzní vlákno.

Takže pokud chceš, aby někdo sděloval svoje pocity ve smyslu: "Ať se zde vyjádří ti, co si to prožili (samozřejmě live - v přímém přenosu), pokud nějací jsou a jsou zde ještě přítomni"..., opakuji - míst s podobnými tématy je na centr. vláknech dost a dost..
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Holoubek

1) Ono se dá zavřít i ručně. Krom toho - tuto metodu tady nikdo nepropaguje.
2) R65 nebo já jsme o tom psali již přehršel -já se určitě již několikrát opakoval. A protože Sid šetří místo (a já se nechci protivit), tak si příspěvky samozřejmě musíš vyhledat sám.

Sid

Nemusíš mne napomínat dvakrát (stačí jednou). Když máš pocit, že se někdo z fx bude hrabat v harampádí obecných vláken, tak to smaž a nedělej kolem toho tolik řečí.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

trochu jsem si procital starsi vlakna, tenhle prispevek jednoho tradera ktery sel UP zrovna kdyz zacal velky DOWNTREND se sem celkem hodi:

---

25.3. 2005 jsem buy EURO/USD za 1,30. :(. Čekal jsem, že to půjde pořád nahoru, a že se to ještě jednou může dostat na 1,33-1,34. Když to bylo asi na 1,31 tak jsem to ignoroval (prostě chrapún). Nevěděl jsem v té době nic o FA a TA. Nevěděl jsem, že existuje DEMO a obchoduji se spreadem cca 30 pips. (je to tady v CZ ale raději se neptej kde). Nicméně stačily mi zbytky co odpadají od stolu bohatým. Hrál jsem to jako ruletu nahoru/dolů. Co je to Stop loss vím teprve chvíli. No ale dál k mému kurzu. Když to šlo dolů, tak jsem to bral jako hru a pořád jsem nakupoval Euro. Naposledy 12.5. za 1,2757. Od té doby jsem totálně paralizovaný. Nejdříve jsem těžce spával, hubnul a vymýšlel ty nejčernější scénáře. Pak jsem se začal o FOREX zajímat víc, učit se ....atd. V obdob od 25.3 do 12.5 jsem tohoho Eura nakoupil 19 lotů !!! s průměrným kurzem 1,2904 (vše bez SL). Od té doby to pořád SWAPuju a čekám na zázrak jestli se objeví. Teď momentálně jsem -157.800 USD. Tedy žádná sranda, pokud k tomu připočteme to, že margin mám na úvěr. Naštěstí ještě dost velký, protože teď mám strach jakýkoliv obchod uzavřít.

Chtěl bych se zeptat na Tvůj subjektivní názor. Nechat to Euro jak je (pořád SWAPova) a čekat že se karta otočí a i když se už na 1,30 asi nedostanu, tak i když by to šlo na 1,25 tak ztrátu alespoň snížím (marginu mám dostatek) mebo to raději ukončit hned jak to je, a začít dělat nové (rozumější) obchody a pokusit se po malých krůčcích ztrátu snižovat takto. Věříš, že ten USD ty deficity obchodní bilance ustojí, když ještě příliv kapitálu není nic moc nebo to jednoho dne musí prasknout a USD prudce oslabí. Přece když obchodníci otevírali své pozice USD short tak to jednou budou muset dorovnávat a budou to Euro pořebovat, nebo ne?

Děkuji

PS: Žádný obchod bez SL (pokud nechcete dopadnout jako já)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Chlapci, chlapci, buďte na sebe hodní. Je pravda, že když se mi nedaří, tak kolem mě taky musí chodit po špičkách. Srším oheň a síru. Každý by chtěl lehce vydělat a je přece na každém z nás jakým způsobem obchodujeme. Když prodělám, tak analyzuji a občas nevěřím tomu proč jsem vstoupil do pozice když to moje podmínky pro vstup na 100%nesplňovalo. Ovládnutí emocí, chamtivosti, strachu .....to je dřina. Poslední dobou i v jiných vláknech je to dost rozhádané. Polepšete se.
Hodně úspěchů.
Zdeněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Merlin, náhodou, když se to pere, je to zajímavější. A neboj , chlupy lítat nebudou, když tak jen názory. Poudačky o ničem jsou pro kočku. Za každé oživení fora budme rádi, jinak je to nuda.
Sinuhet, nenapsal jsi, jak náš neštastník dopadl.
A antistoplosáků (to je krásný slovo antistoploss, to jsem opravdu ještě neslyšel, kdo to vymyslel, který nic ?To mu dám medaily.) se musím malinko zastati, já o nic na diskusi slyším poprvé. Všude jen slyším :- dodržuj pravidla, -používej SL atd, atd.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...