Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
PD

Chybova hlaska v Sierre

Doporučené příspěvky

Mam problem s kterym si nevim rady,tak prosim o radu - mam Sierru level 3 na intradenni obchodovani a pri otvirani kontraktu koncicich tento mesic nebyl problem.Ale na konci tydne mi v novem kont. obdobi zacla padat (predtim dva dny v pohode) v okamziku kdy jsem ho chtel otevrit (File->New/Open intradey chart).Kdyz jsem otevrel nejdriv nekolik starsich mnd (ER,ES,...),tak uz jsem mohl otevrit i nove.Takze jsem musel nejdriv otevrit stare,potom nove,potom stare zavrit,nove ulozit prez Close chartbook a ted musim otvirat tedy jen prez "open chartbook",protoze mi jinak spadne Jinak vsechno beha jak ma,ale tomuhle nerozumim.Mam prosincovou verzi.Muze nekdo poradit?Diky moc...

2941

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
zdravím,
nevěděl byste náhodou někdo co s tímhle problémem v Sieřře?
Uložím si soubor jako chartbook (.cht), uložen je do C:/sierra chart/data
a pak už ho nejsem schopen otevřít - neotevře se ani prázdný chartbook ani se neotevře žádná chybová hláška.
Soubor otevřu jen jako backup chartbook s koncovkou .cbak - původní název je přejmenovaný z např. finwin.cht na finwin.44.cbak
a když pracuju v tomto záložním souboru a uložím změny tak ho příště zase neotevřu a zase musím otevřít zálohu z té zálohy - např. finwin.44.44.cbak
a tak dále - vždy otevřu jen zálohu ze zálohy...
pokud by někdo věděl co s tím tak předem děkuju :-)
bijetl

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
zdravim vas, vcera sem poprve nainstaloval sierru a hned pri prvnim spusteni a nacteni IC grafu mi vyskocila chybova hlaska..ta mi vyskakuje pri otevreni HC i IC (zkousel sem otevirat vic souboru - i ty ktere jsou v sierre jako ukazky po instalaci)..pokazde ale na zacatku problikne stejna hlaska: SYMBOL IS INACCESSIBLE. k tomu v logu jeste naskoci "error" a "unable" hlaska....nevite nekdo prosim cim to je? chci to mit v poradku a otravuje me to tam..jinak jsem nezjistil ze by to melo na neco vliv, po par sekundach to vzdy zmizi..prikladam i obrazek chybovych hlasek..diky za pomoc.. PS. je tam odkaz na web sierry, ale tim se prokliknu na stranka, kde mluvi o tom, od jakych poskytovatelu sierra bere data..spatnyma datama to ale urcite nebude, protoze jak sem rikal zkousel sem otevirat i ty co jsou v sierre po instalaci k dispozici..jak id tak denni...

5630

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to paveln a Jack:

asi sem to nesrozumitelne napsal, ale zadne data stahovat nechci...chci pracovat s daty, ktere sou ulozene v mojem pocitaci...ta chyba je zpusobena nejspis tim, ze se sierra pokousi pripojit na vybrany server a stahovat z nej data...tak, jak o tom dnes psal clanek petr na homepagei..uz jsem si ale vsimnul v nastaveni DATA/TRADE SERVICE policka "CONNECT ON STARTUP", ktere bylo po instalaci zatrhnute..takze sem jej odkliknul a zda se ze to pomohlo..takze uz by to melo byt ok..presto diky za pomoc..clovek na spoustu veci dojde sam, ale predtim se casto musi zeptat nekolika dalsich lidi :)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Už se tu o tom diskutuje, mám stejný problém. Nainstaloval jsem před časem poslední verci Sierry , pár dní to šlapalo a teď mi to na symbol např. ER2-200808-Globex hlásí "Symbol is inaccesible". Podle mě je všechno jak má, už se Sierrou dělám pár měsíců. Všechno jsem vymazal s IC i s HC a teď tam nenatáhnu už vůbec nic.
Prosím poraďte někdo. Mustard

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den.

Zaplatil jsem si u Sierry Level 7, který by měl podporovat historická intradenní data. Nicméně se mi nepodařilo kromě forexu otevřít nic jiného. Už snad 20x jsem se snažil otřevít ER2, ale pokaždé mi to napsalo chybu typu : SYMBOL IS INACCESSIBLE nebo Download data skipped a v Message logu mi to píše, že to můj level nepodporuje. Jsem zmaten. BUdu rád za jakoukoli radu.

Děkuji

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Koupil jsem si u Sierry Level 7, který podporuje historická intradenní data. Po spuštění programu nemohu otevřít data např. ER2. Prosím o radu jak mám postupovat, nebo odkud tyto data stáhnout.

Děkuji MilanD

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Pekny den. Muj kamarad jede tento tyden na seminar e-mini a vzhledem k tomu, ze se do tradingu poustime oba, pomaham mu s nastavenim softwaru atd. Oba jsme si stahli demo verzi Sierra Chart. Kamaradovi vsak v ni nejde spustit soubor, ktery si stahnul on-line z financnik.cz, na kterem se budou na seminari ukazovat obchody. Soubor se jmenuje workshop.scid a kdyz se ho snazime v Sierre spustit, objevi se bud "chart" okno, ale v nem tma a vubec nic, nebo se ukazuje chybova hlaska symbol inaccesible a v chybovem okne zhruba toto:


Starting updates for: WORKSHOP - 2008-09-23 00:34:56
Symbol Error: WORKSHOP is unknown, unavailable, or improperly formatted. - 2008-09-23 00:34:56
Timed out while trying to connect to the Sierra Chart historical data server. - 2008-09-23 00:35:03
Downloading intraday chart data for EURUSD to the file EURUSD.scid - 2008-09-23 00:35:03
Starting date and time: 22.9.2008 21:22:35 - 2008-09-23 00:35:03
Connecting a socket to 74.213.165.68 - 2008-09-23 00:35:03
Timed out while trying to connect to the Sierra Chart historical data server. - 2008-09-23 00:35:23
Downloading intraday chart data for EURUSD to the file EURUSD.scid - 2008-09-23 00:35:24
Starting date and time: 22.9.2008 21:22:35 - 2008-09-23 00:35:24
Failed to connect to a Sierra Chart historical data server. - 2008-09-23 00:35:24
Received 0 records and wrote 0 records for EURUSD - 2008-09-23 00:35:24
Intraday download COMPLETE for EURUSD - 2008-09-23 00:35:24

Starting real-time intraday chart updates for EURUSD - 2008-09-23 00:35:24

Canceling download request for EURUSD-BID intraday data. - 2008-09-23 00:35:24
Starting real-time intraday chart updates for EURUSD-BID - 2008-09-23 00:35:24

Canceling download request for WORKSHOP intraday data. - 2008-09-23 00:35:24
Starting real-time intraday chart updates for WORKSHOP - 2008-09-23 00:35:24

Zkouseli jsme reinstal, Sierra sama nabizi instalaci primo do adresare C:\Sierra Chart , coz mi prijde trochu zvlastni, vsechny programy se vetsinou automaticky instaluji do Program files. I tam jsme ji zkusili nainstalovat. Bez uspechu. Podotykam, ze zatim nejsme napojeni na zadna data, ani zatim nemame data od brokera. Zkouseli jsme soubor naloadovat v rezimu "Dissconnected", take nic. Vypnuli jsme firewall, antivir, anti-spyware i dalsi podobne moznosti, ktere by vlastne nemely souviset - co kdyby nahodou - a take nic. Nescetnekrat jsme restartovali. Nainstalovali jsme Javu, protoze na troubleshooting foru Sierry melo Javu nekolik vlastniku napsanou jako software, ktery maji pro obchodovani se Sierrou (nevim, jestli to vubec souvisi). Cili Sierra jako takova bezi, ale soubor worshop.scid v ni proste nelze spustit, aby byl videt graf atd. Tyka se tento problem pouze demoverze Sierry, nebo delame neco spatne? Pokud ano, co? Moc moc dekujeme

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Čaute, prechádzam sem z vlákna o brokeroch, s problémom Sierry (možno TransAct, možno môjho PC - čo je najpravdepodobnejšie) www.financnik.cz/forum/read.php?4,100681,121572#msg-121572.

Takže v krátkosti: Po inštalovaní Sierry začiatkom februára 09, mi táto vypíše hlášku "Symbol is inaccessible".
Stephen s infinity hovorí, že u nich je všetko OK, na SC Supporte odporučili inštalovať novšie verzie. Novšie sa mi žiaľ nechcú k serveru pripojiť vôbec... Inak mi aj zo Supportu napísali,k že aj oni majú všetko v poriadku.

Včera okolo 22:00 som Sierru spojazdnil, skúšal som niekoľkokrát reštart a až do dnes do 8:30 bežala v poriadku.
Následne som skúsil nainštalovať NET framework 3.5. Teraz mi sierra striedavo beží a po pár reštartoch nebeží.

A ešte jedna vec... Ak odpojím z notebooku kartu (internet od T-mobile) a k internetu sa pripojím bezdrôtovým LAN a cez firemnú sieť, vždy mi sierra funguje.
Myslím, že bude problém niekde v nastavení môjho internetu alebo Visty.
Ešte ma napadla otázka či utiahne toto pripojenie sierru, no kolega z fóra mi hovoril, že toto pripojenie používa bez problémov aj on. Mimochodom mi toto isté pripojenie utiahne aj VTtrader, ktorý má myslím väčšie nároky ako sierra.

Viete mi prosím Vás niekto pomôcť?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ešte pridám log ktorý keď mi vypíše pri pripojení sierry, už viem, že ďalšia hláška pri otváraní chartlistu bude "symbol is inaccessible":

Software version: 386 - 2009-02-25 15:06:23
Usage end date: 2009-08-10. Current service package: 3 - 2009-02-25 15:06:23
Active service: TransAct - 2009-02-25 15:06:23
Time zone: -6:00:00 (CST-06CDT+01,M3.2.0/02:00,M11.1.0/02:00) - 2009-02-25 15:06:23
Local computer clock: 25. 2. 2009 15:06:23 UTC: 25. 2. 2009 14:06:23 Time zone adjusted: 25. 2. 2009 8:06:23 - 2009-02-25 15:06:23
Program path: C:\SierraChart\ - 2009-02-25 15:06:23
Data Files path: C:\SierraChart\Data - 2009-02-25 15:06:23
OS Version Number: 5.1 - 2009-02-25 15:06:23


Connecting to TransAct... - 2009-02-25 15:06:30
Unable to connect the TransAct trade engine. - 2009-02-25 15:06:33
The TransAct service trade engine was not created. The TransAct software may not be installed. Try installing the TransAct software again. - 2009-02-25 15:06:33
Trading functionality will not be available. - 2009-02-25 15:06:33
Connected to TransAct. - 2009-02-25 15:06:33
[bold]TransAct session disconnected. Reason: Connection Closed[/bold] - 2009-02-25 15:06:33

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.