Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

traders forum


Doporučené příspěvky

zdravim, chtel bych se vyjadrit k vcerejsimu taraders foru...

na tuto akci jsem jel s tim, ze se tam bude zive tradovat tak jak se vsude psalo.... protoze se zajimam o zpravy, uz jsem vedel, ze v tento den bude FED a tak jsem si rikal, ze nam ukazi jak traduji tak velke zpravy. k memu uzasu hned na zacatku tomas rekl, ze traders forum dali v den kdy je FED, protoze v ty dny netraduji.... toto byl muj prvni sok....

dalsi sok nastal z celkoveho dojmu traders fora, to nebylo zadne forum ale reklamni akce.... zajimave bylo jak tomas upozornil co se uci v emini2 (komentar k vyvoji trhu), to bylo dobre, ale pak jsme slyseli aslepson 3x ze woodie bude v praze, ze nejlepsi je nejdrazsi genesis, ze v sobotu bude kurz na indikatory, ze pokud chcete otevrit ucet u ib ucrite se mata ozvat atd atd....

evidentne bylo videt, ze tomas nechtel odpovidat na spoustu otazek a odpalkoval to ve svuj prospech at prijdete na kurz nebo ze nejlepsi broker je IB, pritom bylo jasne videt, ze PFG ma daleko lepsi data apod.

driv jsem chodil na czechwealth, ale prestal jsem tak chodit, protoze turek je obycejny prodavac, bohuzel tento dojem jsem mel vcera i z tomase. na financniku se mi to zdalo daleko lepsi... ale vcera? reklamni akce. navic napriklad pozorny posluchac poznal, ze novackum siera v pohode staci, ze genesis toho stejne o moc vic neumi apod...

petr se snazil byt daleko mene komerciziovany a to se mi na nem libi.. snazi se vzdy pomoct. oni jsou jako nebe a dudy. trader01 byl naprosto super, snazil se na vsechny dotazy odpovidat "do roztrhani tela"... je videt jeho zapaleni pro takove veci a ne shabrnout si penize za akci a jet domu.

tomasi vzdyt trading tak dobre sype, tak proc toto divadlo?!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 63
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Dobry den,

skutecne nevim, co na toto napsat.
Traders Forum neni kurz a zda se mi, ze toto poradne nechapete. Traders Forum je prevazne spolecenska akce, tak je tomu vsude ve svete a tak tomu melo byt i vcera a take bylo.

Nic mene pokud by melo byt forum vetsinou vnimane negativne (vcera na dotaz zda-li se forum libilo a byl by zajem o pokracovani odpovedelo cca 90% ucastiku ze ano - takze jsem z vasi reakce o to prekvapenejsi) - zadnou takovouto akci delat uz dale nebudeme. Za potrebi to skutecne nemame, to mate naprostou pravdu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši,
v Traders fórech určitě pokračujte! Včerejší akce byla výborná a naučná.

to zisk2:
Já neměl ze včerejší akce vůbec pocit že šlo o reklamu. Každý měl prostor říct svůj názor, zkušenosti i pokládat otázky. Taky nemám pocit že by se tam prodávali nějaké software nebo brokeři.
Co se týká Woodiho návštěvy v Praze tak tradeři co včera byli na fóru měli jednodenní "náskok" v možnosti registrace na tuto akci-to je asi vše. A protože se jedná o unikátní a poslední návštěvu tak se to snažili kluci i zdůraznit.Žádný prodej sem v tom neviděl.
Nejednalo se o žádná kurz a pokud nikdo čekal,že se tam naučí způsob jak se za odpoledne naučí vidělávat milióny,tak chápu že mohl být zklamaný.Ale uvědom si,že každý má jiný přístup k tradingu a někteřé vstupují do obchodu při vyhlašování zpráv a někteří ne...kluci patří do druhé skupiny.

Tomáš


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zisk2:
trading je především o disciplíně a umět si počkat na příležitost.
Každý den není posvícení, není to tak, že sednete k počítači a začnete bouchat do kláves a užívat si jak obchodujete.
Kdo chtěl, tak se na fóru dozvěděl i velmi cenné tipy, které tam ostatní tradeři dávali do fóra jako své komentáře - a byli tam i obchodníci, kteří zprávy, na rozdíl od nás obchodují. Ano, nebylo to naservírované ve formě manuálu, je třeba tyhle informace vnímat a umět zpracovat.
Tomáš se nemá nad ničím zamýšlet - ta akce byla dost náročná na přípravu a organizaci, snažili jsme se ji uspořádat tak aby byla maximálně přínosná. Ano, pokud hovoříme o software, brokerech, je možné to vždy vnímat jako komerci - pokaždé budeme hovořit o produktu, který používáme. Na druhou stranu se nás řada obchodníků neustále ptá co používáme za software, jak to nastavit, jak to objednat, takže si nevyberete a v rámci Fóra jsme se pokoušeli na tyto otázky odpovědět, protože na kurzech na podobné otázky nezbývá prostor.
Bohužel češi jsou zvyklí spíše jen přijít sednout si a poslouchat. Myslím, že Tomášovi patří především díky za to, jak se snažil rozproudit komunikaci což se mu docela podařilo a padaly zajímavé názory a informace.

Prosím nezapomeňte na to, že akce byla setkání, kde se platil vstup v hodnotě průměrné večeře s přítelkyní, který tak nějak s malou rezervou pokryl přímé náklady, které se s akcí pojily. Pokud očekáváte, že na podobném setkání dostanete naservírovaný nějaký svatý grál, tak se obávám, že budete hledat ještě hodně dlouho.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ano, nektere veci zajimave byly a ja to priznam napr. trader01, vas komentar k obchodum i nejake ankety.... ale ja to priznam, nemam s tim problemy, jde o to jeslti chapete co chci rict a nebo nechapete, protoze na to nereagujete.

tak jak to rikal trader01 broker je obycejny prodavac..... a ona je otazka co by kazdy delal ve funkci brokera, snazil se co nejvic vydelat nebo daval lepsi informace a vydelal mene. (narazim na IB)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zisk2: je velmi pravděpodobné, že opravdu nechápu co přesně chcete říci. Nicméně samozřejmě díky za každou kritiku - obzvlášť u akce, která je z našeho pohledu takovou určitou službou této komunitě a pokusem poskytnout obchodníkům možnost navzájem se někde sdružovat a poznat osobně.

Co si však ještě neodpoustím je taková obecná poznámka, co mě na podobných reakcích vadí nejvíc - zejména v souvislosti s podobnou "klubovou" akcí. Nerozumím tomu, proč jste prostě uprostřed akce nevstal a nezeptal se na další komentář trhů, na to co Vás zajímá? Prostě tahle akce byla zejména o interakci, diskuzi. Navíc si pamatuji, že se Tomáš na konci ptal, jestli se akce někomu nelíbila - absolutně nikdo se neozval :) Prostě holt jsme v čechách....
Každopádně - kdybyste se rozhodl ještě někdy na nějakou akci přijít - vždy je zde prostor pro diskuzi, pro dotazy, pro posouvání obsahu akce směrem, který lidí zajímá. A o to mělo být Traders Forum především - o interakci mezi různými obchodníky. I pro nás je vždy zajímavější hovořit o věcech, které účastníky zajímají. To že nebylo včera zrovna příliš obchodů kvůli FEDu je věc jiná, na druhou stranu těžko můžeme podobné akce pořádat pro nás v časech, kdy jsou pro nás trhy nejštědřejší. Ale věřím, že i na chopu předcházející FED se začátečník mohl hodně naučit - já třeba v začátcích zrovna v podobných dnech ztrácel hodně peněz a přitom obchodování takových situací bylo úplně zbytečné :)
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši a Petře dík za včerejší akci. Určitě dál pořádejte podobné akce.
Jen tak mimochodem, dal vřera Tomáš tip na nastavení CCI. Tak jsem to letecky přidal k WCCI, které používám a do 5 hodin ráno jsem testoval. A teď jsem to otestoval live. Výsledek: + 290. :-)
Pánové ještě jednou dík.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Kdo pozorně poslouchal a dokáže si dát 1 a 1 dohromady, tak se tam dozvěděl věci, které můžou generovat peníze o několik řádů vyšší, než je průměrný plat v ČR - právě díky tomu, že se vyhlašoval FED.:-) Já osobně jsem spokojen.
Snad jenom - nebylo by špatný na příštím Traders Fóru nějak od začátku dát dohromady lidi ze stejných částí republiky - třeba na ty stolky v předsálí dát tabulky - Praha, Brno, Ostrava, nebo třeba kraje ... Určitě by to mnoha lidem ulehčilo seznamování.
Doufám, že se brzy dočkám dalšího TF.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Podľa mňa bolo TF výborne zvládnuté. Mne ako začiatočníkovi sa to páčilo, naučil som sa mnohé a akcia splnila moje očakávania. Porovnal som si plán akcie, ktorú Petr s Tomášom propagovali s náplňou včerajška a vyšla mi zhoda cca 95 %. Nechápem že niekomu je to málo.

navyše Tomáš sa na konci pýtal komu sa TF nepáčilo a NIKTO (keby sa dalo tak to zvýrazním!!!) nikto sa neprihlásil. Na otázku kto bol spokojný sa zdvihli takmer všetky ruky v sále. no comment...

Za najväčšie plus akcie hodnotím vysoký stupeň interaktivity Tomáša s publikom a neustále otázky.


to zisk2: Podľa mňa je Vaša kritika nefér, ale máte právo na svoj názor. Možno vy by ste to dokázali oveľa lepšie. Mimochodom, aj vy ste mohli robiť reklamu "vašim" obľúbeným brokerom, software atď...Stačilo sa prihlásiť,keď sa Tomáš pýtal.


odkaz pre adminov: určite urobte ďalšie TF, už som niečo spomínal kamošom a určite by chceli ísť nabudúce. Všetka česť za vašu obetavosť a ochotu pre čekých a slovenských traderov.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...