Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj,
můžete mi někdo poradit, jak správně spočítat pivoty na trhu ES. Pokud používám close, je to cena která zavírá u nás v 22:15 nebo půlnoc? High, low se počítá včetně premarketu nebo jenom v hlavním obchodním čase? Zkoušel jsem i indikator v ninja trader a různá nastavení a pokaždý to vychází trochu jinak. Není to sice velký rozdíl ale každý tick se počítá. Děkuji

• Odpovědí 36
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

casablancax, take jsem to resil. Nejlepsi hodnoty jsou podle me ty, ktere jsou pocitane z celeho dne. Tzn. naseho casu close 22.15, open 22.30. Ale nejak statisticky overene to nemam, jenom jsem projizdel grafy a internet, abych zjistil, jake hodnoty jsou nejcasteji doporucovany=obchoduje je nejvic lidi....

Odesláno

Dík Pavle, asi to je jak píšeš. Porovnával jsem si hodnoty, open, close, high, low, které jsou uváděny na této stránce www.mypivots.com/dn/?symbol=284 s grafem a počítají to z open ve 22:30, close 22:15, high a low včetně premarketu.

Poradíte ještě někdo stránky, kromě těch co zde přikládám, kde se denně uvádějí hodnoty pivots points na daný den. Rád bych to ještě porovnal. Jde mi hlavně o ESko. Dík

• 1 month later...
  • 4 months later...
Odesláno

Zdravim vsechny!!!
byl tady odkaz na stahnuti indikatoru na pivoty na edisku
bohuzel soubor nebyl nalezen a ja bych rad s tim obchodoval
jestli to nekdo ma a uploudal.

Wolf

Odesláno

zdravím vás, chci se zeptat, nevíte, kde se dá zjistit hodnota CLOSE trhu NQ 3min. (apod.) ZPĚTNĚ například k 1.7.2010? Potřebuji to pro výpočet pivotů a i když si nahrávám data, bohužel nějak jsem se nedovtípil a close trhu nemám. Díky moc za radu či jiné "nakopnutí" :) michal..

• Vytvořit...