Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Nové Gecko Track'n Trade Pro 5


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 137
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Upgrade novej verzie mam uz zhruba 2 tyzdne, celkovo hodnotim zmeny pozitivne, ocenujem najma nove prevedenie Preferences a Long term daily charts.
Zasadny problem vsak vidim prave u Long term daily charts, ktore mali ulahcit backtest, ale skutocnost je presne opacna. Neda sa totiz do nich zadat Buy/Sell Order a teda sa podla tohto grafu da backtestovat len rucne.
Druha chyba, ktora nie je az tak podstatna, ale mne osobne dost prekaza je nemoznost nastavit niektorych grafov napr. Corn na decimalne hodnoty. V Commodity Chooser nemam u ziadnej komodity zaskrtnute Fraction, napriek tomu mi tak graf vykresluje. Aj po kliknuti na polozku Data (hned vedla polozky Key - bohuzial v 5.0 je to dalsia z drobnych chyb, ze vsetky polozky su oznacene Commodities) mam nastavne decimalne hodnoty, ja vsak musim kliknut na fractional a opat na decimal, aby som konecne videl v grafe pozadovane zobrazenie. Aj po ulozeni sa vsak toto zobrazenie po zatvoreni programu opat zmeni na fractional.
Gecko urobilo po zverejneni novej verzie uz niekolko updatov, co asi svedci o tom, ze to sili trochu horucou ihlou. Stale vsak niektore chyby pretrvavaju a osobne sa chystam o nich informovat Gecko. Predpokladam vsak, ze asi maju dost problemov, pretoze na moj email s jednou otazkou (ktora sa vsak netyka softwarovych chyb) som nedostal odpoved uz 3 dni, co predtym nebolo zvykom.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den všem,

kteří koupili verzi 4.0 těsně před uvedením verze 5.0 (já například týden) a následně jim přišel mail s nabídkou na ´´zvýhodněný´´ upgrade za cenu 169 USD ! Sloušnou formou jsem Gecko požádal o bezplatný upgrade s apelací na ne příliš seriózní prodej staré verze, aniž by mě při mé objednávce informovali o brzkém uvedení v.5.0.
Mé žádosti bylo okamžitě vyhověno. Radím tedy novým uživatelům učinit totéž.
S pozdravem
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

přikládám odpověď Gecko na nemožnost ´´Place Order´´ v Long Term Daily Chart. Důvody jsou typicky americké.
Musejí se bohužel chránit proti americkému národnímu sportu - žaloby na výrobce, který chudáku uživateli TNT umožnil simulování obchodů bez FND a LTD, a on to pak dělá i v reálném světě.

Martin

Odpověď:
The reason we don't allow simulated trading in the long-term daily chart is because that market does not exist in the real world, therefore your testing would be flawed. In the real world, you have to actually take into account "rolling over" your contracts, contract expiration dates, and only trading during periods of high volume and open interest. To allow someone the ability to simulate trading in a fictitious market, that does not exist in real life, would actually be a disservice. The long-term daily chart is for long-term trend analysis only.

In past versions, we did give clients the ability to simulate trading the long-term chart, and many people thought that because we simulated it, then that must be the way its done in real life. (Stock traders have a hard time understanding the concept of expiring contracts.) So, when they tried to trade as if it were a long-term position, and they got delivery notices, they blamed us, so we took that feature away. Since you can't do it in real life, there is no reason to simulate it. Track 'n Trade is an educational tool, and our goal is to educate people about real life trading situations, and our goal is to try to keep it as close to real life as possible.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

MATE32

Obdrzal som rovnaku odpoved od Gecka k danej teme. Pisal som im este o dalsich troch chybach - o decimalnych hodnotach, ktore som tu upisoval - k tomu sa vyjadrili ze to overia a opravia. Dalsie dve chyby boli drobneho charakteru - a to v Tool tip mali popisky jednotlivych ikoniek vsetky ako Commodities, pricom tam maju byt nazvy Key, Notes, Spreads a pod. Prave vcera to vsak uz updatovali, takze je to vyriesene. Podobny problem je v popisoch v Indicator Buttons kde po ukazani mysou zobrazuje nazvy len povodnych indikatorov, ale nie novych - toto slubili takisto napravit.
Dnes som im obratom zaslal este upozornenie na Displacement ako u MA tak u Bollinger Bands, toto mi osobne dost chyba o pripadnej reakcii zo strany Gecka budem informovat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
pořád jsem nerozhodnutý zda zvolit Track´n trade nebo sieru.Track´n trade se mě líbí,ale z mého pohledu je špatné,že nejde propojit s IB tak jako siera,což pro mě řadí sieru zatím lépe než Track´n trade.Chtěl bych poprosit Vás zkušenější jestli by jste mě mohly aspon trochu nastínit výhody či nevýhody obou variant dle Vašich zkušeností,co by pro mě jako začátečníka byla lepší volba.Je mě jasné,že názor každého jedince je dost subjektivní věc a budu se muset rozhodnout sám,ale prosím o pár postřehů od Vás.
Předem díky

Borax

Link to comment
Sdílet pomocí služby

simpson 7:
mam starou verzi gecka koupenou, tam aligator není...jak to presne vypadá? Je to takový "trojitý klouzavý prumer" s predstihem par baru do budoucnosti? Pokud ano, pochazi z dílen skveleho Billa Williamse a jeho dcery...
Pokud by te zajimal princip a pouziti doporucuji od nich skvele knihy:

trading chaoss
new trading dimensions
trading chaos rev.

profitunity.com/books.htm

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...