Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

KAM SE ZISKY


MNovak

Doporučené příspěvky

Po určité době tradingu budeme postaveni před problém co s vydělanými penězi. Nemyslím na běžnou potřebu a rekreaci. Jde o zisky, které budou jaksi navíc. Má někdo tip jakým způsobem se dají dále výhodně investovat? Nechávání peněz na tradingovém účtu považuji za veliký risk. Tato kapitola tu ještě nebyla nikde probírána, proto s tím začínám. Díky za odpovědi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 72
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím,

přidal bych se k 911. Jednoznačně nemovitosti. Ideálně stavební parcely či úrodné zemědělské půdy. Mám známého, jehož otec nakoupil před 30 lety pozemky poblíž Jesenic. Už tehdy to byla výhodná koupě. Nyní to byl VELMI výhodný prodej.

Hezký Víkend

Jonny-Em

"Ani ten nejlepší trader nedokáže s přesností předpovídat vývoj trhu, ale dokáže, se nenechat tímto trhem překvapit."

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Remarque: ono rentovat na pronajmu nemovitosti se zda silene jednoduche, ale takova pohoda to zase neni, jak quli najemnikum,, tak z duvodu vytezovatelnosti atd.

Navic, bych zrovna v tuto dobu timto smerem neuvazoval a radeji pozkal jak se to vyvrbi - viz razantni uvolneni (konecne!) regulovaneho najemneho v roce 2009 a 2010, tim padem si troufam spekulovat na to, ze trzni najemne bude pod tlakem a spise se priklanim k nazoru, ze trzni najemne (nikoli cena nemovitosti) pujde v konecnem dusledku spise dolu nebo bude alespon stagnovat bez ohledu na ceny vstupu... A dle statistik se u nas 90% noveho bydleni stavi v kategorii socialni byty...

Ono je ale take otazkou jake nemovitosti, kdyz vidim, jake novostavby se aktualne prodavaji za Brnem (m2 noveho bytu cca 48.000,- Kc - ne (JA) nejsem z Marsu...), kdyz cena hrube stavby domku zacina na nejakych 17.000,- Kc / m2, tak je myslim take jasno...

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...