Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Otázky a odpovědi ohledně přechodu Russellu 2000 (ER2) z Chicaga do New Yorku


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 136
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Tomáši
reaguji na Váš článek ohledně přechodu Russellu do New Yorku. Co se týče InteractiveBrokers tak je potřeba v nábídce poskytování dat odfajfkovat tyto data - InterContinental and New York Board of Trade (Non Professional) , stojí to 1 GBP měsíčně pak to tickeru TWS zadat symbol RUT a po rozbalení nabídkové ruletky vybrat symbol a příslušný měsíc. TF - nimi kontrakt, TO - velký kontrakt. Denní volume je v této době u TFU8 je okolo 5K a u TFZ8 zatím žádné, margin na mini Russell je 1500USD.
Pokud se mýlim prosím opravte mě.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za info, já hledal u IB zatím zamostatně ICE, proto jsem to nenašel jak píšete. Právě ten 1 GBP mě zaráží, protože skutečně data mají být zdarma. Takže ještě vyčkávám, zda-li nepřibude v nabídce později na odškrutnutí samostatně jen ICE a samozřejmě FREE. Uvidíme.... Každopádně momentálně díky za upřesnění.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To by bylo pro nás pracující nic moc informace, kdyby se začínalo již ve 14.30 :-( Já slyšel že by to mělo na ICE jet až od 9.30 tzn. pro nás by se tak pracovní cyklus nezměnil, nicméně nemá smysl sem zanášet neověřené informace, budu rád, pokud máte možnost, když tuto informaci ověříte a případně do článku doplníte. Děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Měl bych dotaz na ty, kteří již nějakou dobu obchodují live. Jak to budete řešit po přechodu, co se týká např Stoplosů a Profittargetů? pojedete podle těch, které jste zvyklý používat na Globexu nebo uděláte coëlou nalýzu MAE/MFE znovu? (Kde v tom případě prosím Vás vzít data, když trhy vlastně začínají?) Díky moc

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny obchodníky ER2,
rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenost s nastavením kontraktu TF do Bracket trader. Při zadání symbolu TF, burze NYBOT si BT nerozuní s TWS a nezobrazuje data. Zkoušel jsem i jiná nastavení ale bez úspěchu. Přitom v TWS se mi kontrakt TF a ceny zobrazují, tento problém jsem také nalezl v diskuzi Bracket Trader User's Group pod položkou Installation, Setup and Basic Usage / Setting up TF, zatím bez řešení.


Štěpán

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak s tím časem je to super, že to zůstává jak bylo.

Jinak mi přišel z ICE nějaký informační mail, kde píšou následující:

"Stop limit orders are supported on the ICE trading engine — stops with protection are coming soon."

Takže z to vypadá, že brzy ty SL budou u sebe držet taky, jestli to dobře chápu.

Láďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

A ještě dodatek, pokud by někoho zajímalo, jak je to s přechodem na ICE u brokera Open E Cry, tak jsem to dal do Brokerů/OEC viz:

www.financnik.cz/forum/read.php?4,51105,page=8

Jenom jsem se ještě díval, že ICE nabízí ještě nový index mini Russell 1000 takže bude zajímavé sledovat, kam obchodníci přejdou a hlavně, kde to bude žít.

Láďa



Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...