Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz vám přeje příjemné Vánoce a úspěšný rok 2009!


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 51
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím !
Veselé svátky a úspěšný rok 2009 přeji Tomáši a Petrovi, kteří nás už 4 roky provázejí zákoutími tradingu, všem mladým nadšencům, kteří tuto fascinující oblast teprve objevují, i všem nám, starým kmetům, co to s Finančníkem táhneme takřka od jeho zrodu ... a nedáme na něj dopustit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ďakujem,

a prajem rovnako pokojné Vianočné sviatky a v Novom roku 2009 veľa úspechov, šťastia a zdravia celému finančníkovi.cz (i tým čo stoja v pozadí), veľa vytrvalosti a trpezlivosti s nami začiatočníkmi, začiatočníkom prajem "dostatok" jednoduchosti napodobniť úspešných a úspešným traderom želám nech sú aj naďalej vytrvalo úspešný!
P.S. Od januára idem live. :-) Veľa štastia!

Igor

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Chcem sa podakovat Petrovi a Tomasovi za tento vynikajuci web, za ich pracu na nom, aj za to ze mi poodkryli fascinujuci svet tradingu, ktory ma v poslednej dobe uplne pohltil. Dakujem za novu perspektivu, pani financnici, a prajem Vam stastne a vesele vianoce a uspesny rok 2009 plny ziskov a novych vedomosti, skusenosti a napadov.

Yamato

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Veselé Vianoce, šťastný Nový rok 2009, veľa zdravia, šťastia a pracovných a obchodných úspechov počas celého roka 2009 Vám všetkým prajem spod zasnežených Tatier.

Súčasne si dovolím poďakovať Petrovi a Tomášovi za ich neutíchajúce úsilie o rozvoj informovanosti o tradingu a pomoc nám všetkým a predovšetkým nám začínajúcim. Srdečná vďaka.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...