Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

mám dotaz ohledně rychlosti Backtesthelperu. Po každém kliknutí do grafu uplyne do zobrazení menu BH 5-6 vteřin. Zdá se mi to dost vzhledem k tomu, že člověk většinou takto zadá 4-6 hodnot. Jeden obchod tak zadám nejrychleji za cca40 vteřin. Může na to mít vliv počet řádků v Excelu? V Excelu mám aktuálně 1200 řádků.

Radovan.

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Radovan.
Napada mne, zda v Excelu mate nastaveno MANUALNI PREPOCITAVANI vzorcu. Nekdy se stava, ze tam zustane automaticke prepocitavani a pak vlozeni udaju z BTH trva dlouho.

Ted jsem si znovu precetl Vas problem, moje poznamka pravdepodobne neresi Vas problem, ten bude pravdepodobne v BTH, tedy otazka pro Laadiise.

Odesláno

urbanr:

malé zdržení může nastat při prvním zobrazení menu, kdy dochází k inicializaci ... ale dál již by mělo zobrazování probíhat ihned ...

prodlevu po každém kliknutí nedokážu odsud vysvětlit ... osobně se s ní nepotýkám ...
tedy otázka do davu ... pokud se s tím někdo setkal a vyřešil ...

Odesláno

Ahoj všem,

Tak musím bohužel opět otravovat. Je možné namapovat vlastní indikátor na konkrétní sloupec v Excelu? V konextovém menu vidím potřebné indikátory, v BH vidím jejich načtené hodnoty. Ale jak je dostat do Excelu jsem bohužel nevypátral.

Radovan

• 1 month later...
Odesláno

to Laadis:
Uz sa to tu rozoberalo, ale neplanujes nahodou vytvorit Backtesthelper aj pre NT7?
Mozno by sme mohli urobit najprv zbierku od sucasnych pouzivatelov aby sa zaplatil Tvoj cas a energia.

Na NT 6.5 mi prestava fungovat Volume graf a bud budem musiet prejst na inu platformu alebo NT7.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...