Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute, radim sa medzi novacikov, asi 2 mesiace paperujem YM RB 10 a vcera sa mi stala taka vec...vstupil som do obchodu, zadal SL a PT, cena sa pohla mojim smerom, podla pravidiel som SL posuval na BE a neskor na 2 BE....cena sa potom blizila mojmu PT, aj sa ho presne na tick dotkla, ale prikaz nebol exekuovany. Neviete prosim vas niekto, cim to mohlo byt? Prikladam aj obrazok na ilustraciu:

12183

Odesláno

Sonny1

Ano, to je normální, že trh pokud se jen dotkne tvé ceny, tak nebude exekuován PT, záleží kolik na této hranici se spáruje obchodů. Proto pokud používáš třeba backtester od Broukyho tam lze nastavit PT až při protnutí ceny.

Jéé, píšu pomalu, už bylo odpovězeno.

Odesláno

To Renooo, Z.L.
Dakujem za odpovede, este sa mi to nestalo, ale je dobre vediet, ze aj toto sa moze vyskytnut. Porozmyslam nad tym, a asi to v takych situaciach budem riesit vystupom za Market...ved PT bol dosiahnuty, tak naco vyckavat.
Este raz dik ;)

Odesláno

MNovak,

diky za odpoved.
Jestli si pamatuji dobre, v nektere diskuzi si psal, ze se planujes ucastnit WC Challange u Robbins Trading. Budes se souteze ucastnit uz letos?

Lada

Odesláno

Sonny 1

:) ono s tím výstupem za market to možná nebude tak jednoduché. Nevím o který trh se ve tvém případě jedná, ale třeba na DAXu se na tuto cenu trh už nemusí vrátit, takže je otázka kdy dát za market (dostat sleep) atd, naštěstí to není úplně častá věc, ale občas se to stane a musí se s tím počítat :)

Odesláno

Ahoj,
tak jsem zpet z lyzi a s jakz takz procistenou hlavou. Koukam, ze tu pribylo asi 20 stranek diskuze, ze to tu zije :-).
Hned jsem se dneska pustil do prace, ale hned me trh privital stoplosem. Vstup byl na 5909 long. Lita to sem tam, takze zadny poradny pohyb, tak snad zitra.
Tak at se dari...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...