Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

sd77:

vsechny naplanovane profity musi mit 100% opodstatneni. U me je to spec. exel. tabulka ktera presne stanovuje denni, tydenni, mesicni a rocni cile. Pokud zde pracuji s nejakym predpokladanym profitem, tak ten je planovan na zaklade back testu a je mirne znehodnocen. Potom uz pouze sleduji jak si system vede. DD je velmi dulezity a profit ja take planovan na zaklade teto informace z back testu.

focus

Odesláno

MNovak:
v tuto hodinu už neobchoduji, navíc jsem byl mimo PC, ale grafy když můžu tak sleduji - beru to jako velmi dobrou školu nakoukávání všech možných nuancí.
i podle mého stylu by byl vstup do shortu v 11,47 lahůdkový, já bych si určitě PT z jednoho kontraktu vybral na dnu předchozího swingu 5807 a ve 12.26 posunul TSL na 5814 - v tu dobu na mně už vše křičelo, že bude minimálně výrazná korekce - čekal jsem ji k EMA, ale byla ještě větší, zatím by to ale BE podržel, ale bylo by mi tu určitě líto umazávat tak velký otevřený profit - ale je to jen popis generála po bitvě :) optimální místo pro ev. PT jsem teď nehledal, běžím zase pryč.
mám pár otázek k tomu rannímu longu, ptže jsme vstupovali podobně, ale musím si trochu pohrát s popisky screenu a nemám teď čas, hodím to sem večer. každopádně nejvíc by mě zajímalo, z čeho jsi indikoval, že trh nemá sílu jít výš. já jsem měl vyznačeny dvě ST ještě kousek výše, ale ani k jedné se to nevyšplhalo - víc bude jasné z obrázku.

Odesláno

roman06: ty tam sice jsou, ale pouze 6měsíců nazpět, potřeboval bych nejen kvůli BT data nejlíp i od listopadu loňského roku v podstatě do teď.... děkuju za radu, ale žádal jsem spíš o něco jiného...

Odesláno

to danek:

Ahoj Richarde, můžu se zeptat kolik průměrně uděláš obchodů za den? Máš na to nejaké pravidlo? Vím že se začátečníkům doporučuje dělat denně klidně jen jeden obchod. Jen mě zajímá, jak to máš ty jako již zkušený live trader. Díky za odpověď.
Petr.

Odesláno

to athoos,

doby, kdy jsem měl 5-6 obchodů denně na erku jsou bohudík pryč. Ted mám v průměru 12 obchodů za měsíc při daleko větším klidu a bez stresu. A navíc se dá velice pohodlně obchodovat víc titulů současně, což jsem dřív jaksi nebyl při té frekvenci schopen.

S pozdravem Richard

Odesláno

já dnes na sim NQ +100$ - pos SL
Jsem rád, že jdu podle plánu. Kdybych posouval po swingách, měl bych PT, tenhle systém ale teprve testuju a budu porovnávat.
Mám za sebou 2 týdny simul. obchodování podle souč. plánu (9 obchodů, 1x mimo pc) a zatím jsem v plusu (+300). Kéž by to tak zůstalo
:)
Zdravím všechny, Petr

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...