Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: iPad jako nástroj traderů: recenze


Doporučené příspěvky

Děkuji za zajímavý článek. Doufám že i pro Androida brzy vyjdou stejné super aplikace jako má iPad.

Pro Androida již konečně existuje aplikace od Think or Swim, jmenuje se "thinkorswim Mobile", stáhnout je ji možné přes Market.

Zde jeden zajímavý komentář (i když nevím přesně co to znamená):
You will not able to log in this app if u only have TD ameri acct. You must have thinkorswim acct which is separated from TD.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Priklanam sa k nazoru, ze bez IPadu sa da existovat, ale ked ho mame je to fajn. Ja som si ho tiez zaobstarala, pretoze zial este sa mi neda z casoveho hladiska byt pri pc, tak ako si predstavujem. Sluzi mi hlavne na sledovanie a uzatvaranie pozicie, ked sa mi nieco nepaci. Moje vstupy su robene len na entry, takze ked sa mi nieco nezda, tak hned konam. IPad mi uz vela krat pomohol a som s nim max. spokojna. Urcite good vecicka!!!!!!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pro mě jsou tyto věcičky dost malé a titěrné. Při cestování jsem si velice oblíbil netbook s 12" displejem. Konkrétně model Asus EEE s dvoujádrovým atomem. Pvně jsem měl obavy zda bude šlapat dobře, ale jsem nadmíru spokojen. Používá Win 7. Váží pouhých 1,5 kg, asi jako plná petka. Na baterie vydrží min. 4 hodiny. Pokud chci dělat nějakou náročnější práci pak si jej přes hdmi připojím na velký monitor. Pro obchodování je ale výborný. Pro ukládání dat využívám pak synchronizovaných složek. Většinou se přiupojuji v kavárnách přes wifi. Mám již vytipované místa, kde se cítím dobře.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja som inak tiez velmi uvazovala o mini notebooku, ale nakoniec som si to rozmyslela, lebo som si nevedela predstavit ze ked budem vonku so synom alebo celkovo s nim, ze by som to stale otvarala :-), a zaroven behala..... ale zase je pravda, ze je to trosku miniaturne, ale asi je to sila zvyku :-). Ja som si kupila novy HTC HD2 a som s nim fakt velmi velmi spokojna, aj za vybornu cenu. Ja sa pripajam cez mobilny internet. Baterka frci cely den a to s nim pracujem stale, je zapnuty a telefonujem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

iPad je bezpochyby zařízení s velkým potenciálem. Vzpomínám si, že když jsem si kupoval svůj první iPhone, ve verzi 3g, tak bylo pro něj možné stáhnout s appstore na 20 000 položek softwaru. Dnes po dvou letech je to více než 120 000! Proto si myslím, že se i na iPad vyrojí zanedlouho celá řada různých nástrojů, kde bude patřičně zastoupený i software pro trading. Potěšila by mě i nějaká aplikace pro Ninja Trader :)

Ještě bych se Vás chtěl Tome zeptat, zda ty časopisy stahujete přes aplikaci iBook, či snad využíváte jiný kanál? Děkuji

Dan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...