Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jako obvykle, nejvetsi pravdepodobnost mame obchodovat proti tomu co rikaji media ci traders na forech. Trhy mely jit nahoru diky Obamovi, a jak to dopadlo, uz vime ted vsichni. Ja dnes bez obchodu, mimochodem. Pracovni povinnosti.

Odesláno

Je fakt ze jsem taky ocekaval ze Obama=Uptrend, ale co je nejdulezitejsi ze jsem ocekaval trend a to se vyplnilo.Po delsi dobe jsem chtel jed opet Live ale tesne pred obchodovanim jsem se rozcilil(zahodit telefony:-) proto jsem sel jen demo. obchody:1. BE+2, 2. 11 bodu, 3. 9,75 bodu.
Ale proc pisi zajimal by me Vas nazor jestli se trhy uz vice rozjedou ci si myslite ze to byla dnes jen vyjimka a trh se bude zase drzet v nizkem rozpeti.Zajimalo by me jak na to nahlizi ostatni a jake obchody kdo dnes udelal.

Odesláno

detroid napsal:
"Moje kristalova koule rika... moment nemuzu to precist... ano, uz to mam, bude to opet random walk v nahodnem rozpeti smiling smiley"

A pak ze chovani trhu se nemuze predvidat :) ;)

Odesláno

Zdravím,
ak dovolíte pridám sa k tunajším prispievateľom.
Dnes som spravil môj prvý live vstup na NQ. Výsledok SL 3 body.
Samozrejme, že môj otestovaný plán šiel bokom, videl som veľký pohyb nadol (50 bodov), vravím si - zveziem sa, síce mimo plánu ale bude to príjemný bonus. A o 17:50 som vstúpil do shortu :)

Inak vstupujem na otočkách, po prerazení trendovej linky za podmienky, že situácia sa odohráva na SR úrovni - tie zakreslujem podla 15 min. a vstup realizujem na 2 min. grafe. Jediný indikátor mám EMA34, ktorý musí byť nad/pod v čase vstupu.

Odesláno

to detroit asi máš pravdu,je potřebati divergence nehledat samotný ale bud v S/R zone nebo ještě něčím jí mít podloženou, DT nebo DB, na ukázku sem přidám dva screeny co sem zaobchodoval na paperu kde zrovna divergence v S/R zone vyšli

20867

20868

Odesláno

jedine co ma ukludnuje ze ten vstup bol absolutne podla planu. Proste nevyslo. Ked uvazim kolko SL mam mimo planu a kolko PT podla planu som nebral... :(

Len dufam ze sa trhy konecne roztrenduju a skonci sa to vecne poskakovanie hore dole, kde sa clovek tazko orientuje

Odesláno

Vcerajsok z pohladu technickej analyzy (kedze fundamtalnu nesledujem uz a uplne na nu kaslem) priniesol zaujimavy pohlad na trhy z pohladu popisovanej techniky Wenge (vola sa to v skutocnosti Wedge ale mne prischol nazov wenge a preto ho pouzivam) Ked trhy otvorili vznikal rozsirujuci sa wenge nasledne to bolo prelomene a vznikal zuzujuci wenge. Vzhladom na to ze som vcera neobchodoval lebo som prisiel z BA velmi unaveny a dobity tak len znazornim kde by som vstupil podla obchodneho planu. A kde logicky aj vyzera podla wenge potencial moznych obchodov. Wenge pre mna znamena len casovanie vstupu, nie samotny signal pre vstup do obchodu. Avsak z pohladu casovaina vstupu mi dava najlepsi potencial pre riadenei pozicie pretoze mozem tak velmi skoro posunut SL z 4 bodov na poziciu znizenai rizika co je 1 tisk nad / pod vstupny swing

20876

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...