Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zero999 to je ta ironia ze clovek chce robit biznis a zarabat peniaze a potrebuje peniaze. Ale vsetko ide casom pripadne pri zarobeni v zahraniuci to ide rychlejsie.

yamato:
neviem kolko mas rokov ale predpokladam ze ked pises ze nemas peniaze tak si mlady chalanisko (ak nie tak pardom)
Co chcem povedat je ze dneska je plno moznosti ako zarobit peniaze a dvere do cuziny su otvorene vzdy dokoran, za 4 mesiace v anglicku sa da zarobit na trading v pohode.
Vies ako sa hovori ze kto chce hlada sposoby kto nie hlada dovody.

Zero999 a ides uz live ci este paperujes?

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zero999

Aj ja som mal podobny problem ze som nemal cas takze som to vyriesil tak ze som si nasiel robotu (v UK) kde robim nocne cize potom mam cely den v podstate cas sa venovat trhom

Stranger

Presne tak ja som v UK a na trading som zarobil za cca 5 mesiacov, to je vyhoda NQ ze staci ucet aj 5000 USD alebo aj menej

Odesláno

DaveF,

takto som to vyriesil aj ja teraz len na slovensku, a vieme ze na slovensku su pomery take ze pracou si tu zarobis len na naklady..

Screen z posledneho dna, bude to zakreslene ale rucne

Zelena ciara je cvstup, cervena vystup, dal som tie pekne obchody,... pouzivam 6-8 tickov

PT 4-6, ked vidim ze trh ma silu, PT ide prec a vystup na signalnej ciare v grafe... vsetko co mam v grafe su indikatory vyjadrujuce sentiment...

Tento den bol jeden z tych velmi dobrych, uvidime ake to bude v live..

No text je pekny ale neda sa mi vlozit obrazok:D vypisuje mi "pri vkladani prispevku doslo k chybe"

Juraj

Odesláno

Zero999
držím palce,
v tom obrázku mám problém zistiť, čo je vlastne cenový graf :-)
Nie je to veľmi komplikované? Neviem si predstaviť, že sa toto všetko hýbe a ja dostanem signál. To musia byť nervy :)
M.

Odesláno

Zitra bych na vasem miste live nezacinal, mame tu v USA totiz holidays, Vetaran's day, takze burza nepramava, pokud se nepletu :) Celkem spatne vybrany den na zacatek live, skoro bych rekl ze kdyz clovek nevi takove veci, nemel by do live radsi ani chodit, kalendar by se mel kontrolovat v ramci denni rutiny :)
Jeste k tomu zarobeni penez v zahranici - a proc se vubec z toho zahranici pak vracet? Staci odjet z CR / SR a zarobit na otevreni obchodniho uctu, a vracet se uz neni treba :) Viz muj priklad - odesel jsem v roce 2000 ;-) Nikdy bych nesel zpatky, krome dovolenych samozrejme.

Odesláno

Zero999 sa hovori ze kolko ludi tolko chuti. Ja absolutne tomu podla coho obchodujes nechapem, ale nevadi hlavne ze ty tomu rozumies a v paperi ti to prinasalo stabilne peniaze.
Len otazka k tomu RRR teda velkosti SL a PT, neje to teda dost malo, Ak som spravne pochopil SL je 6-8 tickov a PT 4 - 6 ticky. Chapem tomu spravne?
Teda pytam sa preto ci vyzadujete dostatocne zaplacene za tu namahu a riskovane peniaze, pretoze takto to vychadza ako RRR negativny

detroit tiez sa chystam prec, ale este neviem kam, aj ked zena chce ostat na slovensku kvoli rodicom, takze to asi poriesim len tak ze si pochodim po svete pokukam ktore destinacie sa mi pacia, kupim tam domi a budem tam chodit v ramci odddychu na niekolko mesacne dovolenky (tak zena hovori ze nam staci) ze ona chce ostat tuna.
K zajtrajsku, som as az lakol ze jaky to je sviatok, ale teda ziaden sviatok nemam registrovany, burza je normalne otvorena, teda aspon kalendar co pouzivam nepise ze je zatvorena burza. naopak normalne sa obchoduje

Odesláno

Zero999

Ale co to vidim - pouzivas renko bary. Ja ich tiez pouzivam v NQ ale s periodou 4 a zatial som tu nenarazil na nikoho kto by ich obchodoval tiez. Vidim ze ich kombinujes s HA. Preco?

Odesláno

detroit,

To ci je sviatok ci sa obchoduje sledujem az aktualny den... urcite by som to zistil dnes.. takze neboj, az taky hlupy nie som :)

Stranger, Sl 6-8 tickov a PT 4-6 bodov(16-24 tickov), ved to by som ani nemusel obchodovat :))

daveF

pouzivam to preto lebo casto na minutovych grafoch som prisiel o pohyb prave kvoli tomu ze som cakal na close sviecky a sviecka bola dost big.. a to kde vstupim podla mna zalezi podobne ako na vystupoch...
HA kvoli tomu ze mi to vyhladzuje trh, a aj podla vizualizacie trhu sa rozhodujem ci signal zobrat alebo nie..

Juraj

Odesláno

Zero999 to uz je nieco ine. to smo ale nemohol vediet pretoze si neuviedol ze sa jedna o body ale o ticky.
Dneska sa normalne obchoduje, zatial ma moj kalendar z IB nesklamal a tam neje uvedeny ziaden sviatok. Zajtra je sviatok ale v azii to sa nas netyka.
Mimochodom co je spominane HA?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...