Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

robsol: jasne zda se to trochu jako sazka do loterie, ale zacinam live (jedu druhym tydnem), tak jsem chtel mit system co nejvic mechanicky. No a podle meho systemu (ktery je postaven na prurazu HOpD/LOpD+potvrzeni PSARem) jsem mel signal hned v 15,30. Ty S/R a TL si kreslim jen tak at se vic naucim, v OS je vubec nezohlednuji..(zatim)

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zjednodusene receno mi nestaci, ze napr. HOpD prorazi cena, ale cekam, az se nad HOpD ocitne i indikator PSAR (a zaroven musi byt ve spravenm smeru, na stranu long, tedy pod cenou). Vyhnu se tak hodne falesnym prurazum. Vetsinou to neni tak hezky obchod jako dnes, cena mi vetsinou trochu ujede, ale do zacatku jsem chtel co nevjic mechanicky system a funguje mi, takze neni co resit B) jinak PSAR mam hodne rad, pouzivam ho i pro trailing SL, viz. screen, hezky me podrzi v pohybu kdyz nejaky nastane

Odesláno

Braker,

veľmi pekne! Gratulujem k obchodu a aj k systému - len si udržte dostatočne dlho také naladenie, aké máte teraz a nesnažte sa zlepšovať výsledky systému zapájaním diskréčnej časti príliš skoro - obchodujte mechanicky až budete cítiť, že nemáte problém znášať prepady. A potom si možno uvedomíte, že žiadne diskréčne obchodovanie vlastne ani nie je treba. Tak podobne som začínal aj ja. Včera som zobchodoval pohyb podobne ako Vy, akurát na YM.

Chcem sa opýtať, či vstupujete priamo na 10m grafe?

Odesláno

shany: diky moc za odezvu. Presne tak to vidim taky, kdyz to funguje takhle, tak jsem spokojen a nechci se v tom moc stourat. Ted akorat testuju pridani druheho kontraktu, kdyz se trh rozjede mym smerem, zatim to vychazi pekne, ale jeste musim dodelat rok 2012 a poradne zpapertradovat kdyz tam pojedu 2 kontrakty naraz kazdej s jinym pocatecnim SL.
Mate nejake zkusenosti s pridavanim druheho kontraktu? A jeste se zeptam, jestli muzete nejak ze sveho pohledu srovnat NQ a YM, jestli se vyznate i v NQ a ted obchodujete YM.
Abych odpovedel, ano, vstupy jsou na 10m grafu, vyslo mi to v BT nejlip, po vstupu me to nevyhodi na kazde mensi korekci (vstupy nejsou prilis brzo) a cena mi jeste tolik neujede. Pro ucely studia jeste sleduju 4H a 1H, kde kreslim technickou analyzu, ale muj system s ni vubec nepracuje.

Odesláno

Braker,

mne najviac vyhovuje vstupovat s celou poziciou a odhadzovat kontrakty postupne - teda viac ma zaujimaju rozne sposoby vystupov, resp. mechanicke sposoby riadenia pozicie - nemam skusenost s pridavanim kontraktov do otvorenej pozicie.

NQ som kedysi obchodoval a pri porovnavani mi vysiel vyhodnejsi prave YM. Ten robil mensie korercie po vstupe, vyzadoval porovnatelne velky SL ako NQ, ale zato je casto vydatnejsi, co sa tyka velkosti pohybu. Zaroven mam radsej, ze na YM sa cena pohybuje v celych bodoch, nie v stvrtinach - ale to je inak nepodstatne. To vsetko je samozrejme hodnotenie z pohladu mojho systemu a sposobu obchodovania - inak si myslim, ze oba trhy su skvele do zaciatku.

Odesláno

2 robsol:

At si kazdej obchoduje jak chce, mne je to jedno. Ale prijde mi celkem nesmyslne obchodovat ve dnech
kdy jsou obchodnici rozdeleni na poloviny mezi dva trhy....

Tak tento tyden... dnes uz je to celkem jedno kdyz je patek :) Kdyz je roll tak ja osobne neobchoduji st-pa.

Rob99

Odesláno

Rob99 Napsal:
-------------------------------------------------------
> 2 robsol:
>
> At si kazdej obchoduje jak chce, mne je to jedno.
> Ale prijde mi celkem nesmyslne obchodovat ve
> dnech
> kdy jsou obchodnici rozdeleni na poloviny mezi dva
> trhy....
>
> Tak tento tyden... dnes uz je to celkem jedno kdyz
> je patek Kdyz je roll tak ja osobne neobchoduji
> st-pa.
>
> Rob99

Myslím, že to máte poněkud popletené. Obchodníci nejsou rozděleni mezi dva trhy, ale dva kontrakty. A NQ má Last Trading Date je 15/3/2013.

Pěkný den.

Odesláno

to TARAKA pozeram ze mam za sebou graf co si prezentoval zo 14.2.13. Zaujimave pre mna aj z pohladu porovnania jak som to videl cez FinWin ja a pride mi to jasnejsie a jednoduchsie. Nevstupil som ale iba pre istotu, ktora mi chýba. Pekny den.

22243

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...