Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahojte, tak aby nám vlákno nezapadlo prachom :), prikladám môj dnešný obchod. Už pár dní išla cena nahor, preto som čakal na odraz od hrany kanálu. Moje podmienky na vstup sa ukazovali ideálne, Vol na hrane stúpalo pekne nahor. Po vstupe pár minút išla cena mojím smerom, netrvalo to však dlho, výstup na SL. Pol hodinu pred mojim začiatkom sa začal pekný protitrendový obchod taktiež na hrane, ale to som ešte nesedel pri PC. Tak zasa zajtra

12727

Odesláno

A ještě trochu komentář a přikladám TF 30 pro lepší viditelnost trendline :) Překreslím jsem trendline protože trh se držel v horní části a souhlasil s cenou velký modrý rámeček a otevřel výše a tam se i udržel tudíž byla potvrzená vyšší urověn a zájem o cenu, a to že se cená nejspíš nevrátí ke své původní trendline a přibývájí nám pomalu větší agresivita kupujícíh a zájem o vyšší ceny :) Tot můj pohled :)

12813

Odesláno

Ahoj mahrlo :)

Tak nakonec se nechce trhu tak up jak jsem předpokládal :) I když jak si tak ted pro sebe přemyšlím po proražení mojeho RH se trh moc nahoru nedral :) ale až takový pokles :) No tak zítra uvidíme akorát vím že můžu smazat moji poslední trendline :)

Odesláno

Ahoj marko99999,

gratulujem ti k obchodu, mám ale jednu otázku, na základe čoho si vstupoval do obchodu?. Máš tam spústu indikátorov, až sa mi mihajú pred očami :), ale nie je mi jasné na základe ktorého si vstupoval a potom vystupoval. Dá sa ten tvoj obchod trochu rozviesť aby v tom mali i ostatní jasno? A zadruhé, čo považuješ za ideálny výstup, prípadne čo ti na tomto nesedelo?

Odesláno

ahoj mahrlo

je to narocny system a pozostava az z 3 tf, kde na kazdom je par indikatorov ktore vidis na obrazku. vela ich nie je, v podstate si vsimam obraty trendu, lebo som prestal byt kamarat s trendami. vychadzam z toho ze doba sa zmenila a je treba pristupovat sotisfikovanejsie a fraza trend is your friend sa dobre zneuziva.
ono, kazdy si musi najst to svoje, po pravde stale som este v stadiu hladania, ale hladam na live bez papera. live ukaze co je to za taktiku a ako vplyva na cloveka. za celu nedisciplinovasot moze taktika, pretoze my ako osoby nejako reagujeme a iste okolnosti na nas vplyvaju, bud ich zvladneme a je to v poriadku, alebo nezvladneme a je treba to zahodit do kosa, dobre si ponechat a ist dalej,,, mne sa to osvedcilo - kym ini cumia na paper, ja mam aj z tohto nic uz dolare a vobec nestracam. skor naopak, vylepsujem si system a hladam seba sameho. myslim si vsak ze zhodnotenie 10% za pol roka je dokaz spravnosti mojho rozhodnutia.
takze takuto odpoved ti dam,,, je nas par ludi a ani jeden z nich neni schopny obchodovat to co obchodujem ja a ja naopak nedam ruku do ohna za ich system... s tym suvisi odvaha ucinit prikaz, zmierit sa so stratou a kopec dalsich traum.

Odesláno

Zdravím, dnes jsem dodělal finální verzi FinWinu pro NASDAQ a potřeboval bych trošku poradit. Mám dost jemně vyladěné SL (1-1,75bodu) a až teď jsem si uvědomil, že kvalita dat od Sierrachart nemusí být úplně 100%, což v kombinaci se skluzem plnění může způsobit vyhazování hned po vstupu (nevím jaká je časová prodleva plnění příkazů). Myslíte že by to mohl být reálný problém nebo je to jen moje obava? Další problém mám s poměrně kolísající výkoností sytému viz. příloha. RRR je 1:2,529, průměrný win obchod 88 dolarů, průměrný loss obchod -35 dolarů, monte carlo při 95% confidence DD 7,36% bez position sizingu Díky za každou radu

12950

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím jaký ted vidíte použitelný graf pro obchodování ROSSE? :) Já to vidím na TF 15. Hodím graf docela pěkné signály jak ross říká duležité dobře zformovaný graf. :) akorát jsem dost ztratil v orámovaném období na daily grafu ale už jsi dám pozor na takový chop tam se dle mého názory vyplatí obchodovat DT,DB ale nemám z backtestované tak zatím obchoduji jenom Rosse.

13037

13038

Odesláno

Ahojte, dnešný večer nebol z pohľadu Ross-ovho spôsobu žiadny zázrak. Trh sa dostal do TR, v rámci ktorého som zobchodoval počiatočný (po 20:00h) Gimmee bar (GB) v smere hlavného trendu. Trh o málo prekonal HD, ale nakoniec sa znovu vrátil do TR a mňa vyhodil na TSL. Tak skúsime zasa zajtra, snáď bude výdatnejšia príležitosť :)

13044

Odesláno

Ahoj Mahrlo, odpoledne jsem se díval na podstatu toho gimmee baru. Je mi to jasné, jen se tě chci zeptat vzhledem k dnešnímu obchodu a vzhledem k tomu, že tento způsob obchodování je určen jen pro trading range, jak jsi určil v době vstupu, že je trh v range? Zrovna se utvořilo nové low a ani tam nevidím žádnou SR, která by eventuálně podpořila možný odraz. Jinak přikládám také screen s popisem mého dnešního obchodování.

13047

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...