Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim, Blazek: gratuluju, hezka analyza a vcerejsi obchod. ja po dni volna znova ve viru obchodovani :) Plan velel skakat do neceho jakoby uptrendu az 4x! ) . Nakonec jsem to ustal a pro dnesek koncim na BE (ale po sakra praci) :) Zdravim

16233

Odesláno

Ja z posledných 11 obchodov 9x BE+1 2xSL dostával do nosa:).. Raz zle nastavený PT včera BE kvôli sklzu pár krát som nevstúpil po tom vyhodení. dneska to nedošlo k môjmu 2316,5. posledná dva týždne sú pre mňa kruté ale spôsobil som si to sám.

Odesláno

Zdravim, ja dnes 2 obchody. U 2-ho jsem uz ponekolikate ve stejne situaci nezvladnul posun SL, je to urcite namet ke zlepseni do dalsich dnu a tydnu. Kveten zaviram na +218 Usd/kontrakt. Zdravim.

16272

Odesláno

Zdravim Vas. Prave teraz mam internetovy vypadok. Mne internet ide ale asi ,,amici" maju daky problem. Som sam? Grafy si zobrazujem na sierre a obchodujem cez infinity. Mam vypadok uz viac ako 10 minut.....:(

Odesláno

Zdravim, Nic divnyho jsem nezaregistroval. Pro dnesek jsem skoncil na max denni ztrate. Posledni vstup byl mozna trosku agresivnejsi, ale zatim jsem ve fazi, kdy spis "klikam, nez cekam" takze hodnotim OK :)

16298

Odesláno

Po 16.00 hod sa to konecne rozbehlo. Vsimol som si, ze dneska rovno spustili novy kontrakt NQU1. Este vcera sa neobchodoval a dnes ked som si zapol platformu, tak sa tiez neobchodoval. Ked platforma znovu naskocila, tak uz bol spusteny aj tento kontrakt....Mozno tam bol zadrhel...alebo sa mylim:)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...