Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Aj ked som dnes necakal ziadnu riadnu akciu, naskytli sa pre mna 3 dobre prilezitosti, jedna vyuzita, jedna nesplnala moje MM podmienky a pretoze uz som dalsiu necakal tak ta mi ta posledna proste krasne zdrhla.

16371

Odesláno

tak dnes som si tiez neklikol, jeden kvalitny vstup odfiltrovany malym potencialom (ktory sa potvrdil - 2,5 risk pre 2 profit, no zabudni...) a potom uz len volny pad bez slusnejsej korekcie. Zrejme piatkove uzatvaranie pozicii...

Tento tyzden som zarobil 5 dolarov, idem sa opit :))

Odesláno

Tak po delší době obchod. Na obrázku je ukázka, jak měl obchod vypadat, ale bohužel jsem byl příliš chamtivý a po proražení open jsem posouval PT. Obchod nakonec skončil B/E+1. Stále je se co učit

16420

Odesláno

To Blazek3: chcel by som sa spýtať k tvojmu screenu, podľa čoho stanovuješ SL, alebo čisto mechanicky?? Aké minimálne RRR berieš aby si s ním bol spokojny? Ďakujem.. ja som obchod nezobral, pretože som mal zaznačenú S/R na 2227,75 ale trh ju prekonal. Prikladám screen. Videl som tam aj Trading Range, tak prosím o názory či som ho dobre zakreslil. a poprosím aj či som dobre zakreslil S/R. ďakujem.

16425

Odesláno

Zdravím,

SL mechanicky nedávám. Vždycky sleduji kolik riskuji na obchod. max. 2% ale to jen vyjímečně. Snažím se SL dávat pod/nad swingy nebo pod/nad S/R úrovně. Občas zadávám SL nad nebo pod high low vstupní svíčky.

RRR minimální je 1:1, to je spodní hranice pod kterou bych nešel. Ideální RRR je pro mě 1:3 i 1:2. Výstupovat se snažím na předem stanovených bodech. Tzn. S/R úrovních ( swing, open, high, low).

S/R úrovně sleduji takové, které se tvoří přímo v grafu, dále sleduji open dne, high a low.

Odesláno

Záleží jak se ,,chová" trh. Pokud už jsem v nějakém otevřeném profitu, tak posouvám na BE+1. Snažím se taky v poslední době využívat candlestick patterny na možné otočení tredu....

Odesláno

Zdravim, tak jsem po nekolika dnech pauzy zpet. Udelal jsem si volno a popracoval na omezeni poctu obchodu. Snazim se ted brat obchody jen s potencialnim RRR od 2.5 Nakonec to dnes i vyslo:)) zdravim

16464

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...