Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Po valce je kazdy general." Pridam niekolko mojich vstupov,i ked su mimo casu obchodovania a koli praci som sa zas nemohol zucastnit. Pavel73: ides live?preto ze moje vstupy su zatial SIM.Kludne posielaj dalsie obchody,su zdrojom informacii pre mna a vsetkych v tomto "mrtvom" vlakne. drzim palec.

16894

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavel73:

Taky Tě zdravím :-)

Tak to jsi měl taky docela slušnou pauzu :-) A jak se daří?

Já takhle před časem usínal a říkal si, že hlavní pilíř úspěchu v obchodování je chytit nějaký větší trendový pohyb. Blesklo mi hlavou, že jednou z možností by mohly být fundamenty. Proto teď koukám do grafů v okamžiku, když je zrovna nějaký opravdu důležitý fundament pro US. Ale chce to nakoukávat minimálně do konce roku ať je alespoň nějaká statistika.. i když ji moc rád nemám :-)

Tak ať se daří :-)

Martin

Odesláno

romanrak,

Zajimavy ukazky vstupu, taky jsi se nechal inspirovat Elderem... (tu)

Urcite budes souhlasit, ze vzajemne komentovani vstupu je kontraproduktivni, na urcite urovni uz neprinasi nic, co by mohlo pomahat. Snazim se spis zamerit na veci "kolem" obchodu, vystupy a MM.
Pokud jde o rizeni pozic, tak vzhledem k tomu, ze mam na sve soucasne moznosti celkem strukturovany system posouvani SL a PT (tj mel by pro me byt logickym odrazem momentalni volatility), nemam zatim potrebu hrat si s nastavenim ruznych vystupu v ramci napr. jednoho vstupu. Tj nepotrebuju ted vyhlazovat equity, chci hlavne uspet s tim co mam. Po dvou vymazanych uctech uz vim, ze to chce cas a az tomu uverim, uvedu to do praxe. Rezervy tady urcite jsou :)

mortIIs_de:

diky, ano, ale zit se z toho jeste neda ;)

Zdravim,

Pavel

Odesláno

to Pavel 73:

Zdravim a souhlasim, nejde mi o komentare k obcas uvedenym screenum. Pokud nejaky screen zverejnim nebo se podelim formou textu o situaci dne, jen tim chci nastinit muj pohled na trh a u zverejnenych obchodu pripadnou realizaci. Jinak i ja mam za sebou zkusenosti s vymazanim uctu a nyni se snazim udrzet a pomalu rust. Obchoduji live a na full time a rad bych tak vydrzel , ale zdaleka nemam vyhrano. Prispevky na foru samozrejme nemuseji vypovidat o skutecne situaci prispivatele, ale i tak se daji obcas najit zajimave nazory at uz ve forme textu ci screenu. Preji tedy mnoho uspechu.

romanrak

Odesláno

Po zvyseni TF som uz bol schopny brat aj nejake signaly, 2 dobre signaly a 2 (jeden sposobeny rychlostou trhu, druhy zvysenym SL) takze taky nemastny neslany den. Zda sa mi to ci sa to uz spomaluje??

16896

Odesláno

Zajimave bylo sledovat, jak po cca 45 minutach od otevreni pri 2 x mensim volume trh na 3min TF dal "produkoval" 100dolarove svicky. Dalo se vypozorovat, ze neco neni v poradku. Jednoznacne situace, ktera je pro me tezko vysvetlitelna. Bohuzel jedna vec je to citit a druha na to rozumne reagovat.
I kdyz je to tezke uchopit, myslim, ze by tyto zmeny nalad mely mit nejake echo v obchodnim planu....

P.

Odesláno

Remarque:

Daily range bola mensia ako po ostatne dni, takze jo v piatok to bolo pomalsie, vlastne sme tesne nad primerom za poslednych 20 dni, ten bol cca 75 teraz sme mali cca 78 aj s pre marketom.

pavel:

Zaujimave je to na dennych grafoch, volume klesa, cena stupa...dost podobne tomu co sa udialo pred padom, uz sme sa dostali skoro do polky toho silneho pohybu, zeby zaciatok konca korekcie?? Uvidime.

Filip44:

Ano je to uhladene, je to exekucny graf takze mi to vyhovuje, ostatne grafy mam normalne minutove. Je to Renko chart jednoduchsie sa mi na to pozera, aj S/R sa daju lahsie spozorovat, aspon mne sa to tak zda..uz som si na ne asi zvykol.

stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:chart_analysis:renko

Odesláno

mikky182:

diky, dival jsem se na to. Muze nas cekat par klidnejsich dni..., ale to se dozvime az zitra po open :).

Bronda:

"kangaroo tail". Ja neobchoduju celej pattern, spis mam rad tu jednu specifickou svicku ve spojeni s divergenci.

Pavel

Odesláno

Zdravim, moje dnesni obchody. Po drobne modifikaci vstupu (snizeni risku) jsem byl trosku nejisty, ale snad se to s casem srovna. Obchody #1 a #2 s drobnou chybou, ale jinak den hodnotim jako temer perfektni. P.

16916

Odesláno

pavel, len tak pre zaujimavost: posledny obchod - co je xdiv? nech sa divam ako chcem ziadnu div tam nevidim..asi potrebujem nove okuliare :) jedine ze by si nebral v uvahu shadows/spikes/wicks potom tam je taky DB s DIV ci? A este ak sa smiem opytat ako si znizil risk? Zacal si posuvat SL pod low dalsej candle ked zavrie alebo ine casovanie vstupov? (tu)

16917

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...